2022-06-03 07:32Pressmeddelande

Winecation on our rooftop - säsongspremiär för The Winery Hotels sommarprogram

The Winery Hotel Rooftop Terrace

Vineriturer, vinprovningar, egentillverkat vin, gastronomisk matupplevelse, bubbelskola, sabrering och avkoppling med skön musik på prisbelönt rooftop i fokus när The Winery Hotel i dag släpper sitt sommarprogram. Dessutom lanseras ett unikt upplevelsepaket som tar besökaren hela vägen från The Winery Hotel till vingården Terreno i Toscana.


Sommarprogrammet drar i gång den 21 juni och håller på hela sommaren fram till den 14 augusti.

Vinaktiviteter med hantverk i fokus

Att uppleva hantverket från en vinranka till ett glas vin med fantastiska smaker står i fokus för alla som väljer att besöka The Winery Hotel i sommar. Besökaren väljer själv om denne vill fördjupa sig i en vinmakares vardag i vineriet, djupdyka i nya viner genom att vara med på vinprovningar eller utforska hotellets Vinotek med 32 olika viner.

- Arbetet från en vinranka till ett glas vin med smaker som speglar druvans ursprung är ett hantverk som vi älskar och som ligger till grund för allt vi gör. Därför känns det givet för oss att årets sommarprogram fokuserar på just det - upplevelser med hantverk i fokus. Genom att vara Europas nordligaste vineri är det självklart att bjuda in besökarna till vår smakvärld och dela med oss av det vi gör, berättar Sofia Ruhne ägare av The Winery Hotel och vingården Terreno i Toscana.

En takbar i världsklass

Winery Rooftop Terrace är belägen högst upp på hotellets tak som flera år i rad har utnämnts till en av de bästa av både nationell och internationell press. Här finns en pool med utsikt över Brunnsviken och en bar där vingården Terrenos viner ackompanjeras av en barmeny med inspiration från Italien.

Description

Description

Som en takfest i New York

DJs med en förkärlek till soul, jazz och funk skapar känslan av att vara på en takfest i New York. Winery Soul Sessions anordnas varje fredag mellan klockan 16.00 och 20.00, hela sommaren. Se fullständigt DJ-program.

DJ on the Winery Rooftop Terrace, The Winery Hotel

Gastronomisk upplevelse

I restaurangen på plan ett bjuds besökaren på en gastronomisk upplevelse där menyn är satt utifrån vinernas egna smaker. De kommer från den egna vingården Terreno i Toscana samt från utvalda hantverksproducenter runtom i världen. Restaurangen är öppen för lunch och middag hela sommaren. Boka bord i Terreno Kitchen.

En självklar utgångspunkt för en naturnära semester

Löpturer i Hagaparken, SUP-turer och kanotpaddling i Brunnsviken, yoga eller en picknickutflykt med cykel eller Vässla Bike till Ulriksdals slott. The Winery Hotel är en perfekt utgångspunkt för en naturnära och aktiv semester. Läs mer om alla utflykter och aktiviteter.

Vingårdsupplevelse från Stockholm till Toscana

En nyhet för i år är en upplevelse som tar besökaren hela vägen från Stockholm till den egna vingården Terreno i Toscana. Paketet Take me to Tuscany börjar på The Winery Hotel med en helhetsupplevelse av hotellet inklusive guidad tur i vineriet, vinprovning, middag och goda viner. Därefter tas besökaren till Arlanda för att flyga ner till vingården Terreno för att vidare uppleva vintillverkning bland de Toskanska kullarna.

- Det är fantastiskt att kunna erbjuda denna upplevelse till våra besökare. Take me to Tuscany är en unik möjlighet att dels få uppleva ett urbant vineri och få en inblick i hantverket som pågår dagligen hos oss på The Winery Hotel, innan besökaren får komma ner till oss på Terreno för att uppleva vinfält, miljö och terroir; vintillverkning i samklang med naturen, avslutar Sofia Ruhne.

POPULÄRA PAKET:

Rooftop Summer Deal med sen utcheckning

Detta är perfekt för dig som vill njuta av sommarens lata dagar med pool, sol, vin och extra sovmorgon. Njut av ett glas av nya årgången av rosévinet Terreno Rosato di Toscana och sköna dopp i poolen med utsikt över Brunnsviken. Passa på att sova ut och vakna upp till hotellets rikliga frukostbuffé.

Taste of Terreno

Detta är en vinupplevelse som är inspirerad av vår vingård Terreno i Toscana. Det är det perfekta valet för den som vill drömma sig bort mot soldränkta kullar, vinfält och lummiga olivlundar, givetvis med ett glas av vingårdens hantverksvin i din hand. Här ingår trerättersmeny med viner från gården, Terrenos ekologiska, extra jungfruolivolja, specialdesignade glas med gårdens logotyp ingraverad samt frukost.

Wine, Dine & Sleep

Ett av våra bästsäljande paket bjuder på en gastronomisk helg i vinets tecken och en helhetsupplevelse av The Winery Hotel. I paketet ingår guidad tur i hotellets vineri, vinprovning, fyrarättersmiddag med tillhörande viner och frukost.

NYHET! Take me to Tuscany

Paketet Take me to Tuscany börjar på The Winery Hotel med en helhetsupplevelse av hotellet inklusive guidad tur i vineriet, vinprovning, middag och goda viner. Därefter tas du till Arlanda för att flyga ner till vingården Terreno för att vidare uppleva vintillverkning bland de Toskanska kullarna.

I paketet ingår

På The Winery Hotel

 • Övernattning i dubbelrum 1 natt
 • Trerättersmiddag med tillhörande vinpaket
 • Guidad tur i vineriet
 • Vinprovning
 • Fri tillgång till takterrass, pool och gym
 • Frukost
 • Fri parkering under hela vistelsen, både i Stockholm och Toscana
 • Transfer till och från Arlanda från The Winery Hotel

På Terreno

 • Övernattning i dubbelrum 2 nätter
 • En middag i vingårdsrestaurangen med tillhörande viner
 • Guidad tur i vinfält och vineri
 • Vinprovning
 • Tillgång till pool och trekking
 • Fri parkering
 


Ämnen: Wine

Om The Winery Hotel

The Winery Hotel är världens första hotell med ett urbant vineri i samma byggnad. Med egen vintillverkning på hotellet finns här ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus.


Kontaktpersoner

Tamara Sundstedt
Marknadschef
Tamara Sundstedt