2018-10-05 16:06Pressmeddelande

​Stockholms godaste brunch - nu ännu mer italiensk

null

Söndagar är brunchdagar. På The Winery Hotel serveras en italiensk variant som bland annat omnämnts som Stockholms godaste. Nu blir den ännu mer italiensk och ännu godare.

Från och med söndagen den sjunde oktober flyttar brunchen på The Winery Hotel ned i hotellets italienska trattoria Terreno Deli. Känslan av Italien blir på så sätt ännu starkare och mer autentisk.

– Terreno Deli, är och har ända sedan öppning varit en plats där Italien finns i varje vrå. Känslan är som på en trattoria i Toscana. Dofterna, stämningen, maten, vinet och människorna, berättar Pedro Pimentel, kock på Terreno Deli.

När SvD Perfect Guide sammanfattade årets bästa matupplevelser förra året i SvD Perfect Guide hamnade The Winery Hotel i topp. ”Italiensk mat när den är som bäst, pigg service och suveräna drinkar” skriver Viggo Cavling i motiveringen till Stockholms bästa brunch.

Brunchen på The Winery Hotel fokuserar på enkel och god mat inspirerad av det italienska köket. Nybakad focaccia, lyxiga charkuterier, goda ostar, grillade grönsaker och generösa sallader är några av de delikatesser du kan förvänta dig på en brunch här.

Den serveras på söndagar mellan klockan 11.00-15.00. Läs mer och boka här.

Från och med söndagen den 7 oktober serveras brunchen i Terreno Deli, det sydligaste hörnet av The Winery Hotel i Solna, Stockholm.

För ytterligare information och högupplösta bilder kontakta Sarah Djerf. 

sarah.djerf@thewineryhotel.se

0760241850


Om The Winery Hotel

The Winery Hotel är världens första hotell med ett urbant vineri i samma byggnad. Med egen vintillverkning på hotellet finns här ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus.


Kontaktpersoner

Claes Anerud
Managing Director
Claes Anerud