2018-11-05 12:17Pressmeddelande

Restaurangen där vinet bestämmer

null

Tänk dig en restaurang där vinet får styra smakerna i maten. En plats där allt – från valet av råvara till sista nypan salt – görs med vinets karaktär som riktlinje. Där kunskap om vinet är lika viktigt som kulinarisk förmåga och personlig service. Det är Winery Kitchen.

Winery Kitchen är restaurangen på The Winery Hotel i Solna. Här utgår maten från vinet och inte tvärtom. Det är alltså vinet som bestämmer.

– Eftersom vintillverkning är en del av verksamheten på hotellet känns det som en självklarhet att även restaurangen har det fokuset, menar Claes Anerud VD och vingårdsarbetare på The Winery Hotel.

Restaurangen har alltid jobbat utifrån samma fokus men tar nu steget längre. Med ett menykoncept som belyser vinhantverket ur olika perspektiv fördjupas samspelet mellan vinets och matens smaker.

–Den nya menyn förhöjer upplevelsen för gästen. Varje vin har fått sin perfect match.

Han förklarar att en måltid i Winery Kitchen är en uppvisning i konsten att få mat och dryck att höja varandra till nästa nivå.

– Här är det vinet som bestämmer.

För mer information och bordsbokning klicka här.

För högupplösta bilder, intervjuer och ytterligare info kontakta oss.

mail: sarah.djerf@thewineryhotel.se

tel: 0760241850


Om The Winery Hotel

The Winery Hotel är världens första hotell med ett urbant vineri i samma byggnad. Med egen vintillverkning på hotellet finns här ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus.


Kontaktpersoner

Claes Anerud
Managing Director
Claes Anerud