2018-07-17 09:15Pressmeddelande

Pride Party på Winery Rooftop Terrace

null

När Euro Pride kommer till Stockholm firas det med DJ's, dragshow, och vinprovning i regnbågens färger på Winery Rooftop Terrace – en rooftop som enligt Forbes Magazine är en av de bästa i världen. Anton Hysén serverar rosévin till förmån för Regnbågsfonden och det går en gratis shuttle till Pride Park.

Den första till tredje augusti är det Pride Party på The Winery Hotels rooftop. En takbar som dessutom alldeles nyligen utsågs till en av världens bästa enligt den amerikanska affärstidningen Forbes. Vad sägs om att prova vin  i regnbågens färger, bli serverad rosévin av Anton Hysén och underhållas av en färgsprakande dragshow? 

I dagarna tre avgår dessutom en gratis shuttle till Pride Park från hotellet för de som väljer att stanna över natten. Boka ditt boende här

1 augusti

Regnbågsprovning & Anton Hysén serverar vin med egen etikett

När Anton Hysén fick frågan om att designa en vinetikett till The Winery Hotel blev resultatet en symbol för jämlikhet. Rosevinet serveras av Anton själv och en del av intäkterna går till Regnbågsfonden.

Antons vin är även en del av eftermiddagens regnbågsprovning. Vitt, guld, rosa, orange och rött – vad har färgen egentligen för påverkan på vinets smak, doft och karaktär? Kom och upplev five shades of wine högst upp på hotellets tak. Boka din plats på provningen här.

När: Onsdagen den 1 augusti 2018 klockan 15.00.

Var: Winery Rooftop Terrace, på 6:e våningen på The Winery Hotel, Rosenborgsgatan 20, Solna.

Pris: 750 kr

2 augusti

Takfest i New York med DJ Choco Canel

Sandra Bergman alias Choco Canel tar in på Winery Rooftop Terrace. Njut av känslan av takfest i New York med gungande soul och skön funk. Ta ett glas av det egenproducerade rosévinet och prova vår populära pride-pizza.

När: Tisdagen den 2 augusti 2018 klockan 15.00.

Var: Winery Rooftop Terrace, på 6:e våningen på The Winery Hotel, Rosenborgsgatan 20, Solna.

Pris: Gratis

3 augusti

Dragshow med Admira Thunderpussy och Madame Heintz

Beskåda en två meter lång lady och en skäggig dam sjunga live och dansa på vår prisbelönta takterass. Njut av ett glas vin och en dragshow med den legendariska Admira Thunderpussy och Madame Heintz; en upplevelse som inte lämnar någon oberörd. Med humor, glamour och glimten i ögat efterlever dessa vackra dragqueens mottot: "Ring inte till oss, vi kommer ändå."

När: Fredagen den 3 augusti 2018 klockan 15.00 - 19.00.

Var: Winery Rooftop Terrace, på 6:e våningen på The Winery Hotel, Rosenborgsgatan 20, Solna.

Pris: Gratis

OBS!

Klockan 19.00 1-3 augusti avgår en gratis shuttle från The Winery Hotel till Pride Park för hotellets gäster.


Om The Winery Hotel

The Winery Hotel är världens första hotell med ett urbant vineri i samma byggnad. Med egen vintillverkning på hotellet finns här ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus.


Kontaktpersoner

Claes Anerud
Managing Director
Claes Anerud