2018-03-22 09:15Pressmeddelande

Nytt möteskoncept gör konferensen till en upplevelse

null

The Winery Hotel tar nu mötesupplevelsen till en ny nivå. Med nya lokaler, roliga aktiviteter och mat som gör dig glad blir konferensen både inspirerande och njutningsfull.

– Här är innovation och nya idéer en naturlig del av vardagen. Husets atmosfär färgas av hantverket i vineriet, en speciell känsla av bubblande aktivitet, berättar Jan Söder delägare och designer på The Winery Hotel.

De åtta möteslokalerna har fått namn som för tankarna till druvornas ursprung. Vad sägs om att mötas i Tuscany, mingla på Winery Piazza eller konferera i Chianti?

– Att konferera på The Winery Hotel har blivit mer och mer populärt och vi har utökat antalet lokaler under det senaste året. Vi har gått från tre till sju rum i olika storlekar och med olika karaktär.

Han berättar att det senaste tillskottet bland konferenslokaler är Winery Rooftop som är ett exklusivt mötesrum högst upp i huset, inuti den karaktäristiska takskulpturen som sticker ut ifrån byggnadens tak. Winery Studio och Wine Gallery är även de lokaler som har tillkommit under det senaste året.

– För oss är det viktigt att kunna fylla alla våra gästers olika behov alltifrån den stora konferensen som sträcker sig över flera dagar till det mindre mötet på några timmar.

Miljöerna på The Winery Hotel är inspirerade av Brooklyns industriområden och Toscanas marknadsplatser. En design som hittar balans i kontrasterna mellan det urbana och det rurala.

– Förutom härliga möteslokaler lockas många av den goda maten i restaurangen Winery Kitchen. Det är underbart att se hur nöjda våra konferensgäster är när de kommer ut därifrån.

En rad olika aktiviteter erbjuds till de som väljer att lägga sin konferens på The Winery Hotel. Vad sägs om en frågesport om mat- och vin, en visning bakom kulisserna i hotellets egna vineri eller, varför inte, en avkopplande yogaklass?

– På takterrassen med utsikt över Brunnsviken och Hagaparken finns dessutom vår mycket uppskattade uppvärmda pool och en takbar under sommarhalvåret. Närheten till Mall of Scandinavia och Friends Arena gör dessutom läget helt oslagbart, avslutar Jan Söder.

För ytterligare information, intervjuer och högupplösta bilder kontakta Sarah Djerf:

mail: sarah.djerf@thewineryhotel.se

Tel: 0760241850


Om The Winery Hotel

The Winery Hotel är världens första hotell med ett urbant vineri i samma byggnad. Med egen vintillverkning på hotellet finns här ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus.


Kontaktpersoner

Claes Anerud
Managing Director
Claes Anerud