2020-05-26 09:41Pressmeddelande

​Nu öppnar en rooftop i världsklass - semestern är räddad!

null

Sommaren i stan kan bli helt fantastisk! Nu öppnar takbaren på The Winery Hotel för säsongen och det är dags att boka in tid för njutning. En staycation eller en längre semester, det är upp till dig!

Winery Rooftop Terrace är takterassen som ligger högst upp på taket av The Winery Hotel. En plats som vid flera tillfällen omskrivits som en av de skönaste i världen i olika internationella publikationer såsom Forbes och Vogue.

Här kan gästerna njuta av ett glas rosé, tillverkat i hotellets vineri i lobbyn eller, varför inte, ett hantverksvin från den egna vingården Terreno i Toscana, medan de ser solen gå ner över hustaken. Till det goda vinet serveras lockande goda italienska charkuterier, ostar och rykande varma pizzor.

Winery Rooftop Terrace

Terrassen är en välbesökt plats under sommaren, inte bara av hotellets övernattande gäster utan även av stockholmare som vill njuta av den sköna stämningen utan att sova kvar. I år är läget annorlunda.

– Vi vill att våra gäster ska känna sig trygga hos oss och verkligen njuta av vistelsen. Därför väljer vi att öppna upp takterrassen men med begränsningar, säger Claes Anerud från The Winery Hotel.

Det här innebär att terrassen hålls öppen för hotellets gäster alla dagar i veckan under hela sommaren. De som inte bor på hotellet kommer dock inte att kunna njuta av taket i samma utsträckning som tidigare år.

– Läget gör att vi nu under försommaren kan tillåta externa gäster på taket måndag till torsdag men tyvärr inte på helgerna. I sommar däremot är takterassen för hotellgäster enbart. Förhoppningsvis leder det här till att fler gäster väljer att bo kvar och få den fullständiga upplevelsen av The Winery Hotel, säger han hoppfullt.

Och, kanske är det inte en helt dum idé att ta sig tid med en staycation på hemmaplan, koppla bort allt och bara njuta till fullo.

Hotellets sommarerbjudanden innefattas av Rooftop Summer Deal som ger extra tid på taket, sovmorgon och rosévin men även paketerbjudandet Taste of Terreno som beskrivs som ett alternativ till att besöka hotellets vingård i Toscana nu när det inte är möjligt. För de som vill stanna längre finns särskilt förmånliga priser, såsom att bo två nätter och få 20% rabatt, bo tre få 30%.

– Så, vad väntar ni på? Boka in sommarsemestern redan idag!

Winery Rooftop Terrace

ÖPPETTIDER 

4 MAJ - 7 JUNI 2020

  • Måndag till torsdag - Stängt*
  • Fredag till lördag - 13.00 - 23.00
  • Söndag - Stängt*

8 JUNI - 28 JUNI 2020

  • Torsdag till lördag - 13.00 - 23.00
  • Söndag - 13.00 - 20.00

29 JUNI - 9 AUGUSTI 2020

  • Måndag till lördag - 13.00 - 23.00
  • Söndag - 13.00 - 20.00

*När baren på taket är stängd går det bra att köpa med sig dryck från vinbaren i lobbyn att ta med upp. Om solen skiner är det mycket möjligt att takbaren hålls öppen även utanför de fastställda öppettiderna.

NB: Externa gäster som inte bor på hotellet är välkomna måndag - torsdag fram till 8 juni. 

Sommaren på The Winery Hotel


Om The Winery Hotel

The Winery Hotel är världens första hotell med ett urbant vineri i samma byggnad. Med egen vintillverkning på hotellet finns här ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus.


Kontaktpersoner

Claes Anerud
Managing Director
Claes Anerud