2018-06-19 08:00Pressmeddelande

Nu lanseras ​Winery Circle – ett modernt och interaktivt forum för vin och design

null

Ett forum för den som uppskattar hantverket bakom bra vin, vacker design, god mat och fin service. Så beskrivs Winery Circle som är vingården Terreno och The Winery Hotel’s nya samlingsplats på nätet.

– Vi saknade ett forum för kunskap om vin, mat och design, menar Sofia Ruhne från Terreno. Sådant som förhöjer sinnesupplevelsen i livet.

Winery Circle är ett forum på Facebook där vinmakare, designers, sommelierer, kockar, källarmästare m.fl. – alla med ett enormt engagemang för hantverk, kvalitet och hållbarhet – möter alla som tycker om den goda livet.

– Vi får många frågor om vin och design varje dag, både på hotellet och vingården. Därför startade vi Winery Circle, som en plattform både för att dela med oss och för att få ta del av varandras kunskap.

Alla som vill kan ansöka om medlemskap och som medlem får man inte bara svar på sina frågor utan hittar dessutom en gemenskap.

– Winery Circle är en modern och interaktiv vinklubb där frågor är välkomna, liksom bilder, recept, tips eller funderingar. Där möts vi, pratar och har kul, tänk som på en piazza i Italien, säger hon.

Hon berättar även att man som medlem i Winery Circle är den som först får tillgång till nyheter och erbjudanden – från både vingården Terreno och The Winery Hotel - om alltifrån hotellnätter till skörderesor.

– Vi bjuder dessutom in till olika medlemsaktiviteter både för hotellets och vingårdens räkning så att vi kan träffas i verkligheten.

Anslut till Winery Circle här. 


Om The Winery Hotel

The Winery Hotel är världens första hotell med ett urbant vineri i samma byggnad. Med egen vintillverkning på hotellet finns här ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus.


Kontaktpersoner

Claes Anerud
Managing Director
Claes Anerud