2018-01-15 08:00Pressmeddelande

Nu blir takskulpturen på The Winery Hotel ett exklusivt mötesrum

null

Att göra konferensen minnesvärd kan vara en utmaning men i en lokal med en hisnande utsikt är det hur lätt som helst. Nu öppnar The Winery Hotel upp sin takskulptur som mötesrum.

Winery Rooftop är den högst belägna lokalen på The Winery Hotel. Den cyklopformade skulpturen på byggnadens tak är det senaste tillskottet bland nya konferenslokaler på det populära vinhotellet.

– När vi planerade bygget av huset var den här skulpturen ett av de mest diskuterade. Den är ett statement som ger huset en attityd, berättar Jan Söder, designer och delägare av The Winery Hotel.

Med en hisnande utsikt över Brunnsviken och Hagaparken är rummet tänkt för konferenser, styrelsemöten, kreativa möten, vinprovningar och middagar.

– Inredningen domineras av material som ek och järn och jag har hämtat inspirationen från en modern vinkällare. Känslan är lyxig och ombonad.

Intill Winery Rooftop ligger hotellets terrass med uppvärmd pool och takbar som är öppen under sommarhalvåret.

Rummet rymmer max 19 personer i styrelsesittning och har fönster från golv till tak. Bekvämligheter utöver det vanliga erbjuds, bland annat finns här kaffebryggare, garderob och minibar med kylda drycker. Här finns även en 75-tums TV, laddnings-möjligheter i borden för teknisk utrustning samt en musikanläggning med tre olika kanaler att välja mellan.

Läs mer och boka här.

För ytterligare information och högupplösta bilder kontakta sarah.djerf@thewineryhotel.se


Om The Winery Hotel

The Winery Hotel är världens första hotell med ett urbant vineri i samma byggnad. Med egen vintillverkning på hotellet finns här ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus.


Kontaktpersoner

Claes Anerud
Managing Director
Claes Anerud