2020-04-29 10:10Pressmeddelande

Knip en flaska & bli bjuden på middag och hotell – fler prestigeviner plockas upp ur vinkällaren

null

När The Winery Hotel tidigare i april erbjöd de som lyckades knipa en flaska prestigevin både hotellövernattning och middag överöstes de av förfrågningar. Listan på viner blev snabbt kortare och kortare. Nu har den uppdaterats med ännu fler svåråtkomliga dyrgripar med upp till 30 års klanderfri lagring.

The Winery Hotels vinkällare är både bred och djup. Här trängs toskanskt kvalitetsvin med prestigeviner från de främsta vinhusen i Bordeaux, Bourgogne och Champagne. Viner från bland annat 80- och 90-talet som nu uppnått perfekt mognad väntar på att få komma upp på bordet

– Det är inte ofta man kommer åt fina årgångar av prestigeviner från välkända vinhus och det märkte vi när vi lanserade det här erbjudandet tidigare i år. Vinerna gick snabbt åt så nu har vi plockat upp ännu fler dyrgripar från vinkällaren, säger Linus Forsberg på The Winery Hotel.

1999 Opus One, 1981 Charles Heidsieck Champagne Charlie, 1995 Terreno Momento Massimo är bara några av de viner som nu omfattas av erbjudandet.

– Bästa sättet att avnjuta de här speciella vinerna är tillsammans med god mat i en avslappnad miljö. Vi vill ge den möjligheten till de som lyckas komma över en flaska och därför bjuder vi dem på både middag och hotellövernattning.

Läs mer och se hela listan. 


Om The Winery Hotel

The Winery Hotel är världens första hotell med ett urbant vineri i samma byggnad. Med egen vintillverkning på hotellet finns här ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus.


Kontaktpersoner

Claes Anerud
Managing Director
Claes Anerud