2020-04-21 10:57Nyheter

Livesända vinprovningar på fredagar

null

På fredagar kan du nu vara med och prova vin tillsammans med andra vinälskare utan att lämna hemmet. Provningarna sänds live från The Winery Hotel, är helt kostnadsfria och öppna för alla.

I tider av social distansering, karantän och begränsade möjligheter till umgänge behöver vi alla tänka om. För aktivera oss på olika sätt behöver vi, nu kanske mer än någonsin.

– Vi saknar våra gäster och vill fortsätta att ha en kommunikation med dem. Vi vill fortsätta att ha kul tillsammans och kan vi inte göra det på plats så behöver vi hitta nya sätt, berättar Camilla Forslund från The Winery Hotel som, tillsammans med Spartacus Ruhne, sänder vinprovningar live från hotellet på fredagar.

Provningarna är öppna för alla och helt kostnadsfria. För att medverka räcker det att köpa hem vinerna enligt beskrivningen och vara redo när sändningen startar.

– Varje vecka har ett särskilt tema och vinerna presenteras i början av varje vecka i vårt kalendarium på webbsidan. 

The Winery Hotel har öppet som vanligt för övernattning, lunch, middag och vinprovningar. Läs mer om hur hotellet anpassat sig för att följa de rådande restriktionerna. 

För mer information och högupplösta bilder kontakta Sarah på sarah.djerf@thewineryhotel.se


Om The Winery Hotel

The Winery Hotel är världens första hotell med ett urbant vineri i samma byggnad. Med egen vintillverkning på hotellet finns här ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus.


Kontaktpersoner

Claes Anerud
Managing Director
Claes Anerud