2018-07-19 09:20Nyheter

Anton Hysén firar Pride på The Winery Hotel

null

Drömmer du om att bli serverad ett glas iskallt rosévin av självaste Anton Hysén? Kom då och fira Euro Pride på The Winery Hotel i augusti. En del av intäkterna, för vinet han själv designat etiketten till, går dessutom till Regnbågsfonden.

Anton Hysén är inte bara känd för att spela fotboll och att vara son till fotbollspelaren Glenn Hysén utan också för att han gått i bräschen för en viktig debatt kring stereotyper och ojämlik behandling i sportvärlden. Den första, andra och tredje augusti kommer han till The Winery Hotel för att fira Euro Pride (och hälla rosévin i ditt glas).

– Euro Pride är det perfekta tillfället att besöka The Winery Hotel för att njuta av poolen, baren och musiken på hotellets rooftop. Inte minst för att jag själv kommer att vara på plats och servera vinet med min etikett – Anton Hysén Pride Blend, säger han.

The Winery Hotel har tillsammans med Anton designat en speciell vinetikett till det egentillverkade rosévinet som serveras på hotellets takbar under Euro Pride. 

– Etiketten är en symbol för allas lika värde och en del av intäkterna för vinet går till Regnbågsfonden, förklarar Anton Hysén.

Under Pride anordnas en rad aktiviteter på hotellets tak. Vad sägs till exempel om en vinprovning i regnbågens alla färger, en speciell pridepizza, en dragshow och skön musik? För de som väljer att bo på The Winery Hotel under Pride anordnas även en gratis shuttlebus till Pride Park.

Boka rum på The Winery Hotel här.

Boka din plats på regnbågsprovningen här

Läs mer om hotellets aktiviteter här


Om The Winery Hotel

The Winery Hotel är världens första hotell med ett urbant vineri i samma byggnad. Med egen vintillverkning på hotellet finns här ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus.


Kontaktpersoner

Claes Anerud
Managing Director
Claes Anerud