2023-08-31 08:00Pressemelding

Sweef og Estelle Graf inviterer til Garden Party

Garden Party by Estelle GrafGarden Party by Estelle Graf

Møbel- og interiørselskapet Sweef har alltid verdsatt å være dristige når det kommer til farge og form. Som samarbeidspartner for en ny mønsterdesign ble kunstneren Estelle Graf valgt, hennes lekne kreasjoner var allerede en del av vårt utvalg.

Resultatet er nå her i form av mønsteret "Garden Party", en eksklusiv skapelse kun for Sweef, der mange merkelige gjester fra dyreverdenen er blitt invitert. Mønsteret kan nå bestilles til hvilken som helst møbel i Sweef sitt sortiment.

Dette prosjektet føltes veldig morsomt og naturlig. Sweef har allerede en sterk dyretilknytning siden sofaene er oppkalt etter ulike dyr, og siden det er et tema jeg har jobbet mye med, syntes jeg det hørtes ut som en perfekt match – Estelle Graf, kunstner og mønsterdesigner. 

Dyremotivet har dermed vært en naturlig del av Estelles kunstneriske arbeid gjennom årene, og det er en herlig metode for å fange karakterer og fortelle historier. En tilnærming som nå tar en ny form gjennom møbeltrekk.

I min kunstneriske praksis bruker jeg dyrehoder som jeg plasserer på menneskekropper, noe som er en effektiv måte å skape spennende karakterer på. Med mønsteret The Garden Party har jeg prøvd å beholde min vanlige lekenhet, samtidig som jeg ønsker å inkludere en mystikk. Hvis det er noe jeg har lært om interiør, er det at jo mer dristig man er, desto bedre blir resultatet. Og det er litt det jeg prøver å oppnå med dette mønsteret – Estelle Graf, kunstner og mønsterdesigner. 

Mønsterkolleksjonen er unikt utviklet av Estelle Graf for Sweef og er nå tilgjengelig for å kle alle polstrede møbler. Utforsk mønsteret i sin dynamikk i 3D på den nye sweef.no

Les mer: https://sweef.no/gardenparty

 



Om Sweef Furniture | Norge

Sweef er en e-handel som gjorde sin entré på markedet i 2011. Målet er å kunne selge kvalitetsmøbler til rettferdige priser gjennom effektiv logistikk og fokus på utvalgte modeller. Mesteparten av møblene produseres på bestilling i kundens unike stil, der vi lar interiørdrømmen blomster takket være et bredt utvalg av farger og materialer. Sweef er tilgjengelig i Sverige, Norge og Tyskland, og hadde en omsetning på 217 millioner i 2022.


Kontaktpersoner

Linda Fernell
PR Manager
Linda Fernell