2017-10-18 10:24Pressmeddelanden

De kan bli Årets medierådgivare

Nu står det klart vilka fyra personer som Sveriges Tidskrifters jury nominerar till Årets medierådgivare, sist ut av 12 priskategorier. Vinnaren utses på Tidskriftsdagen den 8 november på Cirkus i Stockholm.Den 8 november äger Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan rum på Cirkus i Stockholm, under ledning av Irena Pozar, Helle Klein, Thomas Mattsson och Jan Helin. Då delas 12 priser ut inom ramen för Tidskriftspriset 2017. Läs mer om programmet för dagen och kvällen här.Kategorin Åre

Nu står det klart vilka fyra personer som Sveriges Tidskrifters jury nominerar till Årets medierådgivare, sist ut av 12 priskategorier. Vinnaren utses på Tidskriftsdagen den 8 november på Cirkus i Stockholm.

Den 8 november äger Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan rum på Cirkus i Stockholm, under ledning av Irena Pozar, Helle Klein, Thomas Mattsson och Jan Helin. Då delas 12 priser ut inom ramen för Tidskriftspriset 2017. Läs mer om programmet för dagen och kvällen här.

Kategorin Årets medierådgivare speglar den utveckling som sker i tidskriftsbranschen med personer som har förmågan att skapa kommersiella samarbeten som ger effekt.

– Annonsintäkter och relationen till de som hjälper vår bransch att skapa dem, har alltid varit viktigt för våra medlemmar. Det finns många duktiga medierådgivare med gedigna kunskaper om tidskrifternas styrkor som annonsmedium – vår jury hade att tufft jobb att enas kring fyra namn, säger Kerstin Neld, vd för Sverige Tidskrifter.

Juryn som utsett Årets medierådgivare består av Lotta Cederbom (ordförande i juryn), Kommersiell direktör Aller media, Andreas Sandin, Annonsdirektör Bonnier Magazines & Brands, Niklas von Sterneck, Grundare Tillväxtbolaget och Ingmar Brynell, försäljningschef, Egmont Publishing. 

NOMINERADE till Årets medierådgivare i Tidskriftspriset 2017

  • Sofia Karakatsanis Andersson, Carat 
  • Nike Bergström, Mindshare 
  • Anki Kujansuu, Mediacom Gbg
  • Karoline Olsson, Vizeum

JURYNS MOTIVERINGAR

  • Sofia Karakatsanis Andersson
    Alltid med kunden i fokus bjuder hon in oss mediehus till kreativa diskussioner om nya spännande upplägg. I en tid när allt går snabbare än någonsin så lyckas hon ändå ge oss framförhållning och se till att man som säljare har rätt förutsättningar för att kunna leverera. Hon ställer höga krav på sig själv och sin omgivning, vilket leder till framgångsrika möten och affärer. Hon är en stark stjärna och en av byråns nyckelpersoner.
  • Nike Bergström
    Juryn uppskattar Nike för att hon utifrån stort engagemang och stor kunskap om kundens utmaningar och behov bjuder in medierna till en djup och lyhörd dialog. Detta är grunden i att de lösningar som tas fram både är långsiktiga och effektiva. Hon har allt det som krävs för att vara en av de bästa!
  • Anki Kujansuu
    Med sin långa erfarenhet har hon arbetat med många olika kunder och mediesäljare. Hon är alltid nyfiken på nya plattformar och kanaler och tar sig tid att ta in nyheter för att utveckla kundens affär. Med beundransvärd noggrannhet, driver hon många kunder, kampanjer och möten med oss mediehus i högt tempo. Otroligt uppskattad av hennes kunder, kollegor och alla branschens säljare. En riktig stjärna!
  • Karoline Olsson
    Hon är affärsmässig och ser till att kunden får bästa erbjudandet, samtidigt som hon säkerställer att alla känner sig som vinnare. Genom att tidigt involvera mediesäljaren i kundens utmaningar får hon ut lite extra av oss mediehus. Vi får bättre förståelse för kundens affär. Hon är kunnig i cross-media, vet hur olika medier samverkar och hur man maximerar effekten i respektive kanal. Dessutom är hon noggrann, trevlig och tillgänglig, vilket gör henne populär såväl hos kunder som samarbetspartners.

Sveriges Tidskrifter är landets största branschorganisation i medievärlden. Vi består av Sveriges bästa tryckta och digitala tidskrifter och arbetar för att synliggöra branschens utveckling, värna pressetiken och stärka samarbetet mellan publicister. Gemensamt för våra medlemstitlar är att de är publicister med utgivningsbevis som verkar inom ett fördjupande ämnesområde.

Läs mer på www.sverigestidskrifter.se.

Sveriges Tidskrifter är landets största branschorganisation i medievärlden. Vi består av Sveriges bästa tryckta och digitala tidskrifter och arbetar för att synliggöra branschens utveckling, värna pressetiken och stärka samarbetet mellan publicister. Gemensamt för våra medlemstitlar är att de är publicister med utgivningsbevis som verkar inom ett fördjupande ämnesområde.

Läs mer på www.sverigestidskrifter.se.


Om Sveriges Tidskrifter – Publicister i samverkan

Med våra ca 340 medlemmar är vi landets största branschorganisation inom medieområdet. Sveriges Tidskrifter är medlem i Utgivarna, intresseorganisationen för publicistiska medieföretag i Sverige.


Kontaktpersoner

Fredrik Wass
Omvärldsbevakare
Fredrik Wass
Kerstin Neld
VD
Kerstin Neld