2024-03-14 07:59Pressmeddelande

Sverige fortsatt attraktiv destination för danska konferensgäster

Meet In Sweden

Svenska Möten välkomnar återigen danska konferensbokare att, under parollen "Meet In Sweden", träffa oss på en stor mötesmässa i Köpenhamn den 20 mars.   

Anledningar till och argument för varför Sverige står ut som en attraktiv konferensdestination för danska företag är många. Närheten från Köpenhamn, anläggningar med hög kvalitet på allt från boende, mat, dryck, service och aktiviteter samt fokus på hållbarhet är några viktiga argument. Prisbilden utifrån växelkursen och den svenska kronans värde just nu är inte heller något som är direkt negativt för en dansk konferensbokare.

Detta och mycket annat kommer Svenska Möten att berätta om på Optimeet Messen i Köpenhamn den 20 mars. Tillsammans med ett antal konferensanläggningar i Skåne deltar vi på denna mässa med syfte att träffa mötesbokare och prata om varför man ska ta sig över sundet och konferera i Sverige. 

– Vi välkomnar alla intresserade att upptäcka att Sverige, ur danskt perspektiv, är en idealisk plats att lägga sina möten och konferenser, där närhet möter kvalitet och innovation. Upptäck potentialen i "Meet In Sweden" och hur vi tillsammans kan skapa framgångsrika och hållbara evenemang, säger Michael Schüller, vd Svenska Möten.

Michael Schüller 3000_2000

Följande konferensanläggningar deltar i Svenska Mötens monter:


Om Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta vara på kraften i det personliga mötet. Svenska Möten grundades 1981 och ägs gemensamt av över 140 mötesanläggningar runt om i Sverige. Samtliga anläggningar är certifierade utifrån höga kvalitetskrav och miljömärkta enligt Svanen eller Green Key. Svenska Möten är certifierade enligt ISO 9001 Kvalitetsledningssystem och ISO 14001 Miljöledningssystem.


Kontaktpersoner

Maria Skarve
Marknads- och Kommunikationschef
Maria Skarve