2013-09-05 09:56Pressmeddelande

Svenska Möten utökar med nya cityanläggningar

null

Fler och fler möten arrangeras i Stockholms och Malmös innerstäder. Svenska Möten utökar nu med fyra nya utvalda mötesanläggningar i just dessa områden.
– Både 7A-anläggningarna i Stockholm och Highcourt i Malmö är välkomna tillskott som passar perfekt in i vårt utbud, säger Johan Fägerblad, vd för Svenska Möten.

För att nå status som en av Svenska Mötens utvalda anläggningar ställs höga krav. Processen är minst sagt noggrann – en anläggning ska passera hela 250 bedömningspunkter inom huvudområdena Möten/Konferens och Hotell/Restaurang.

– Inom 7A-gruppen strävar vi kontinuerligt efter att kvalitetssäkra och utveckla de mjuka och hårda värdena kring möten. Att samtliga våra tre anläggningar numer är utvalda av Svenska Möten är ett kvitto som vittnar om hög standard och kvalitet, säger Pontus Esbo, försäljningschef på 7A-gruppen.

Vi ser en tydlig trend inom mötesindustrin där fler och fler arrangerar möten med kortare varsel
på nära håll. Som mötesarrangör gäller det att vara flexibel och att kunna erbjuda rätt mötesplats för rätt syfte.

– Det här är mycket välkomna tillskott. Nu får vi ett ännu bättre utbud i storstadsområdena. I Stockholm har vi haft kapacitetsbrist tidigare och där är det tre fantastiska anläggningar med hög kapacitet som tillkommer, säger Johan Fägerblad, vd på Svenska Möten

I 7A-gruppen ingår mötesanläggningarna 7A Odenplan, 7A Centralen och 7A Strandvägen. I Malmö
återfinns Svenska Mötens nya, spektakulära medlemsanläggning Highcourt.

– En fantastisk anläggning i den gamla hovrättsbyggnaden. Miljön är spännande och Highcourt har kapacitet att ta emot riktigt många gäster. Det behövs i Malmö, berättar Johan Fägerblad.

– Att som nystartad aktör få möjligheten att arbeta inom Svenska Mötens nätverk, och bidra med vår syn på hur möten ska upplevas, känns både tryggt och inspirerande, säger Maria Strinnhed, vd på Highcourt.

Läs mer om klassificeringen av Svenska Mötens utvalda anläggningar:

http://www.svenskamoten.se/konferens/bättre-möten/klassificering

Här hittar ni Svenska Mötens samtliga utvalda
anläggningar:
http://www.svenskamoten.se/konferens/anläggningar

För ytterligare information, kontakta gärna:

Johan Fägerblad, vd Svenska Möten, 070-685 30 43, johan.fagerblad@svenskamoten.se


 


Om Svenska Möten

Svenska Möten hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Svenska Möten grundades 1981 och ägs gemensamt av över 130 mötesanläggningar runt om i Sverige. Samtliga anläggningar är certifierade enligt höga kvalitetskrav och Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Svenska Möten är certifierade enligt ISO 9001 Kvalitetsledningssystem och ISO 14001 Miljöledningssystem. www.svenskamoten.se