2016-06-17 08:48Pressmeddelande

Svenska Möten utökar med fyra medlemsanläggningar

Pressmeddelande, Svenska Möten, 17 juni 2016:

Svenska Möten utökar med fyra nya medlems­anläggningar.

Nu stärker Svenska Möten sitt utbud med ännu fler mötesanläggningar. Från 1 juni är fyra anläggningar nya medlemmar hos Sveriges största mötespartner, varav en i Småland och tre i Stockholm.

De senaste åren har Svenska Möten haft en kraftig tillväxt, med fortsättning även i år. Under årets första fem månader har den förmedlade volymen ökat med 16 procent, och läget för hösten är gynnsamt.
– Våra nya medlemmar är ett mycket välkommet tillskott, för att fylla den ökade efterfrågan, säger Sylvia Nylin, vd på Svenska Möten. Tillsammans kompletterar de vårt utbud på flera sätt, genom unika koncept och efterfrågat läge.

Av de nya mötesanläggningarna finns en i Småland: Kosta Boda Art Hotel. De andra tre återfinns i Storstockholm och består av Stockholm City Conference Centre, Hotell Skeppsholmen och Stallmästaregården.

– I dag finns en allt större medvetenhet och kunskap om vad som gör ett bra möte, fortsätter Sylvia Nylin. Allt fler har fulla agendor och söker både tids- och kostnadseffektiva lösningar. Det finns också ett ökat intresse för nya mötesmodeller och unika upplevelser, vilket alla nya medlemmar kan ge.

Hotell Skeppsholmen och Stallmästaregården erbjuder bägge historisk miljö förenat med nutida design. Med natursköna lägen vid vatten erbjuder de lugn och ro, samtidigt som storstadens puls finns intill. Båda anläggningarna tillför också logikapacitet, och fyller därmed ett behov hos Svenska Möten i Stockholm. Här finns också de välrenommerade kök som drivs av Nobis och bröderna Catenacci, namnen bakom mat till både Nobelfester och prinsessbröllop.

Stockholm City Conference Centre har kapacitet för totalt 4 000 besökare, och är en av norra Europas största kongress- och konferensanläggningar. Genom sitt läge mitt i city, erbjuder de en flexibel anläggning kombinerat med genomtänkt mat och dryck.

– Vi hälsar alla hjärtligt välkomna och ser fram emot att förvalta det förtroende de visat genom att bli medlemmar hos oss, avslutar Sylvia Nylin.

För ytterligare information, kontakta:
Sylvia Nylin, vd, Svenska Möten
073-745 30 75
sylvia.nylin@svenskamoten.se


Om Svenska Möten

Svenska Möten hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Svenska Möten grundades 1981 och ägs gemensamt av över 130 mötesanläggningar runt om i Sverige. Samtliga anläggningar är certifierade enligt höga kvalitetskrav och Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Svenska Möten är certifierade enligt ISO 9001 Kvalitetsledningssystem och ISO 14001 Miljöledningssystem. www.svenskamoten.se