2013-09-05 10:04Pressmeddelande

Svenska Möten stärker sitt utbud i Malmö och Skåne

null

Fler och fler möten arrangeras i Malmös innerstad. Därför stärker nu Svenska Möten sitt utbud med nya spektakulära mötesanläggningen Highcourt.
– Det är en fantastisk anläggning som passar perfekt in i vårt utbud, säger Johan Fägerblad, vd för Svenska Möten.

För att nå status som en av Svenska Mötens utvalda anläggningar ställs höga krav. Processen är minst sagt noggrann – en anläggning ska passera hela 250 bedömningspunkter inom huvudområdena Möten/Konferens och Hotell/Restaurang.

Highcourt i Malmö är nyöppnat, men där finns erfarenheten som gör att man redan nu kan
klara de krav som ställs för att bli en av Svenska Mötens utvalda anläggningar.

– Vår personal har över 20 års erfarenhet från mötesverksamhet och event, både från Sverige och England. Vi vet hur man håller såväl stora som små möten av hög klass och med personlig service, säger Maria Strinnhed, vd på Highcourt, och fortsätter:

– Att som nystartad aktör få möjligheten att kunna arbeta inom Svenska Mötens inarbetade nätverk, och bidra med vår syn på hur möten ska upplevas, känns både tryggt och inspirerande.

Vi ser en tydlig trend inom mötesindustrin där fler och fler arrangerar möten med kortare varsel på nära håll. Som mötesarrangör gäller det att vara flexibel och att kunna erbjuda rätt mötesplats för rätt syfte.

– Med sin enorma kapacitet blir Highcourt väldigt viktig för oss. Och så är det ju en väldigt spännande miljö i den gamla hovrättsbyggnaden, säger Johan Fägerblad på Svenska Möten.

Utöver Highcourt i Malmö har Svenska Möten ytterligare tre nya medlemmar i form av utvalda anläggningarna 7A Odenplan, 7A Centralen och 7A Strandvägen, samtliga lokaliserade i Stockholm..

Läs mer om klassificeringen av Svenska Mötens utvalda anläggningar: http://www.svenskamoten.se/konferens/bättre-möten/klassificering

Här hittar ni Svenska Mötens samtliga utvalda
anläggningar:
http://www.svenskamoten.se/konferens/anläggningar

För ytterligare information, kontakta gärna:
Johan Fägerblad, vd Svenska Möten, 070-685 30 43, johan.fagerblad@svenskamoten.se


Om Svenska Möten

Svenska Möten hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Svenska Möten grundades 1981 och ägs gemensamt av över 130 mötesanläggningar runt om i Sverige. Samtliga anläggningar är certifierade enligt höga kvalitetskrav och Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Svenska Möten är certifierade enligt ISO 9001 Kvalitetsledningssystem och ISO 14001 Miljöledningssystem. www.svenskamoten.se