2016-06-17 08:47Pressmeddelande

Kosta Boda Art Hotel utvalt av Svenska Möten

null

Pressmeddelande, Svenska Möten, 17 juni 2016:

Kosta Boda Art Hotel utvalt av Svenska Möten

Kosta Boda Art Hotel är ny medlem i Svenska Möten sedan 1 juni. Den småländska anläggningen breddar därmed organisationens utbud i en växande region – även internationellt.


Kosta Boda Art Hotel är hotellet som exploderar i färg, form och njutning, med ursprung i glaset. Bakom designen står världsberömda glasformgivare från Kosta Boda, som tillsammans lagt grunden till ett speciellt koncept.

– Det här är en unik anläggning med högsta kvalitet och klass, säger Sylvia Nylin, vd på Svenska Möten. Genom Kosta Boda Art Hotel breddar vi vårt utbud i Småland, som växande region. Vi möter också den allt mer ökande efterfrågan på nya mötesmodeller, där upplevelsen är en viktig del.
Hotellet är klassat som 4 stjärnor superior och erbjuder såväl heldagskonferens med logi som dagkonferens. Allt i kreativ miljö, där glaskonsten går som en röd tråd genom hotell och koncept. Upp till 220 gäster kan tas emot här, i ett ”levande galleri” där allt är till salu.
Kosta Boda Art Hotel uttrycker också själva sin uppskattning över medlemskapet:

–Vi är stolta över att ha blivit utvalda som en av Svenska Mötens medlemmar, säger Anders Lindahl, försäljningschef. Vi ser medlemskapet som en stor möjlighet till nätverkande och goda affärer. Genom Svenska Möten kan vi stärka vår position på marknaden som en av Sveriges mest unika konferensanläggningar.


Svenska Möten hälsar anläggningen varmt välkommen och ser fram emot att förvalta förtroendet.

– Tillsammans kan vi få upp ögonen för konceptet, både utanför Smålands och Sveriges gränser, avslutar Sylvia Nylin.

För ytterligare information, kontakta:
Sylvia Nylin, vd, Svenska Möten
073-745 30 75
sylvia.nylin@svenskamoten.se


Om Svenska Möten

Svenska Möten hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Svenska Möten grundades 1981 och ägs gemensamt av över 130 mötesanläggningar runt om i Sverige. Samtliga anläggningar är certifierade enligt höga kvalitetskrav och Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Svenska Möten är certifierade enligt ISO 9001 Kvalitetsledningssystem och ISO 14001 Miljöledningssystem. www.svenskamoten.se