2016-04-21 11:15Pressmeddelande

Jannis Norén Karas blir ny Medlemschef för Svenska Möten

Jannis Norén Karas är Svenska Mötens nya Medlemschef. Han kommer närmast från Scanworld där han arbetat som affärsområdeschef för Konferens & Event. 

- Jag är mycket glad att välkomna Jannis till Svenska Möten. Jannis har en spännande bakgrund där han, förutom sin erfarenhet från Scanworld, har en entreprenöriell bakgrund som är intressant i rollen som Medlemschef inom Svensk Möten, säger Sylvia Nylin, vd Svenska Möten.

Svenska Möten fortsätter att växa och satsar på att bli den bästa guiden till bättre möten på den svenska marknaden och vi håller på att forma ett nytt ledningsteam där Jannis blir en viktig nyckelperson, fortsätter Sylvia Nylin.

- I min nya roll som medlemschef ser jag fram emot att vara med och ytterligare stärka Svenska Mötens position på marknaden. Jag kommer att jobba med att utveckla relationerna med våra medlemmar och med min bakgrund som entreprenör och affärsutvecklare hoppas jag kunna stötta anläggningarna i framtida utmaningar, säger Jannis Norén Karas.


För ytterligare information, kontakta:

Sylvia Nylin, vd, Svenska Möten
073-745 30 75
sylvia.nylin@svenskamoten.se


Om Svenska Möten

Svenska Möten hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Svenska Möten grundades 1981 och ägs gemensamt av över 130 mötesanläggningar runt om i Sverige. Samtliga anläggningar är certifierade enligt höga kvalitetskrav och Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Svenska Möten är certifierade enligt ISO 9001 Kvalitetsledningssystem och ISO 14001 Miljöledningssystem. www.svenskamoten.se