2013-04-05 11:45Pressmeddelande

Arken Hotel i Göteborg utvald av Svenska Möten

null

Svenska Möten stärker sitt utbud ytterligare i Göteborg. Nu ansluter Arken Hotel & Art Garden Spa till den ledande mötesarrangören.

– Vi har länge letat efter rätt identitet för vårt viktiga konferenssegment. Här passar Svenska Möten in perfekt, säger Christer Rådeström, hotelldirektör på Arken Hotel.

Svenska Möten är den enda svenska mötesarrangören som bedömer konferens- och mötesanläggningar. För att nå status som utvald anläggning ställs höga krav och en mycket noggrann kontroll – hela 250 bedömningspunkter inom två huvudområden, Möten/Konferens och Hotell/Restaurang.

– Med Svenska Möten i ryggen räknar vi med att stå ännu starkare som en av Göteborgs ledande konferensanläggningar, säger Christer Rådeström.

För Svenska Möten innebär det här ett förstärkt utbud i Göteborg, Sveriges näst största marknad för möten.

– Arken Hotel & Art Garden Spa är en högkvalitativ mötesplats med stor kapacitet där medarbetarna brinner för att skapa bra möten för sina kunder. Anläggningens flexibilitet gör att den passar utmärkt för såväl stora som mindre möten. Att de har ett väldigt gott renommé bland möteskunder stärker Svenska Mötens varumärke och vi kan i vår tur stärka deras, säger Johan Fägerblad, vd på Svenska Möten.

Svenska Möten har nu 128 utvalda anläggningar runtom i landet. Tillsammans står dessa för cirka 25 procent av den svenska mötesindustrin. Det är ett imponerande nätverk de utvalda anläggningarna får ta del av.

– De anslutna anläggningarna har väldigt gott renommé bland mötesbokare, säger Johan Fägerblad på Svenska Möten. Det innebär att de stärker vårt varumärke och vi kan i vår tur stärka deras. Dessutom kan vi utbyta kunskap och bli starkare tillsammans.

Läs mer om klassificeringen av utvalda anläggningar här:
http://www.svenskamoten.se/konferens/bättre-möten/klassificering

Här hittar ni Svenska Mötens samtliga utvalda anläggningar: http://www.svenskamoten.se/konferens/anläggningar

För ytterligare information, kontakta gärna:
Johan Fägerblad, vd Svenska Möten, 070-685 30 43, johan.fagerblad@svenskamoten.seOm Svenska Möten

Svenska Möten hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Svenska Möten grundades 1981 och ägs gemensamt av över 130 mötesanläggningar runt om i Sverige. Samtliga anläggningar är certifierade enligt höga kvalitetskrav och Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Svenska Möten är certifierade enligt ISO 9001 Kvalitetsledningssystem och ISO 14001 Miljöledningssystem. www.svenskamoten.se