2017-06-20 14:29Nyheter

House of Active Meetings – allt om möten under ett tak i Almedalen

null

Under Almedalsveckan gör tre stora aktörer i mötesbranschen gemensam sak för bättre och effektivare möten i Sverige. Svenska Möten, Talarforum och Green Hat People samlar allt om möten under ett och samma tak.

Under årets Almedalsvecka i Visby kommer Svenska Möten att finnas på plats i House of Active Meetings på St Hansgatan 18. I huset, som blir ett centrum för bättre och effektivare möten, kommer en rad aktiviteter att äga rum i syfte att påverka synen på möten och verka för en bättre möteskultur i Sverige.

På schemat står bland annat Svenska Mötens seminarier om Mötes makt. En färsk undersökning om svenskarnas mötesvanor och de senaste mötestrenderna kommer att presenteras av Svenska Mötens vd Sylvia Nylin och marknadschef Bibi Rydbacken, tillsammans med konkreta råd, tips och inspiration om hur du själv kan skapa möten som ger resultat. Seminarierna äger rum den 3, 4 & 5/7 kl. 14-15. Anmäl dig här >>

I samarbete med mötesevangelisten Micke Darmell arrangerar Svenska Möten och Green Hat People 10 minuter gratis personlig mötescoachning i Live Coach Corner kl. 11-12 och 15-17 den 3, 4 & 5/7.

Mötesbaren – en mötesplats för alla som verkar inom mötesbranschen – flyttar till Visby och äger rum i House of Active Meetings den 4 juli kl. 17-19.

Talarforum kommer att hålla röstövningar och se till att rösten håller hela veckan.

Svenska Mötens vd Sylvia Nylin tar även plats i Almedalsspanarna som arrangeras av Dagens Opinion. Varje dag kommer Sylvia att spana och tycka till om hur olika varumärken kommunicerar och vad de gör i Almedalen.

I år liksom förra året kommer Almedalsbarometern att vara ute på stan för att ta tempen på hur mycket energi alla möten i Almedalen verkligen ger.

Välkommen till en späckad vecka i House of Active Meetings på St Hansgatan 18 i Visby!

Läs mer om Svenska Mötens deltagande i Almedalen här >>

För frågor eller för att säkra din plats eller boka ett möte, kontakta Bibi Rydbacken på bibi.rydbacken@svenskamoten.se eller telefon 070-896 18 11.


Om Svenska Möten

Svenska Möten hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Svenska Möten grundades 1981 och ägs gemensamt av över 130 mötesanläggningar runt om i Sverige. Samtliga anläggningar är certifierade enligt höga kvalitetskrav och Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Svenska Möten är certifierade enligt ISO 9001 Kvalitetsledningssystem och ISO 14001 Miljöledningssystem. www.svenskamoten.se