2024-03-28 08:00Nyhetsbrev

Glad påsk!

Vi inleder med det viktigaste först, nämligen att idag 28 mars är sista dagen att anmäla sig till Årskonferensen till Early Bird-pris. Vi har samlat ett 30-tal inspiratörer för att ge dig och dina kollegor en stadsutvecklings-boost utöver det vanliga! Våra Preferred Partners delar med sig av sin expertis. Malmö City tillsammans med Malmö stad tar med oss på häftiga turer genom stadens rika mångfald. Det blir prisutdelning, glitter och glamour. Det handlar om tre dagar som kommer vara så mycket längre.

Se uppdaterat program här. Anmälan gör du här.LInjer orange 2 mm.jpg

Webbinar 4 april: 59-minuter om framgångsrik destinationssamverkan • 10.00-10.59

På detta webbinar har vi bjudit in Mattias Peterson, ny vd för Höga kusten, Filippa Nelson, projektledare Tillväxt och kommunikation, Landskrona och Calle Hedman, centrumutvecklare, Destination Östersund som kommer att dela med sig av sina erfarenheter och tips på hur de gör för att skapa en framgångsrik destinationssamverkan. Se inbjudan här. Välkommen med din anmälan här.LInjer orange 2 mm.jpg

Från vänster: Caroline Lindqvist, projektledare och ekonom, Lasse Westin, centrumutvecklare och verksamhetsledare samt Erika Pettersson, projektledare och kommunikatör på Centrala Stadsrum i Falun.

Grattis Falun som kvalitetssäkrat sin stad igen!

– Quality Mark-certfieringen ger oss bekräftelse på att vi har ett gott samarbete inom och utanför organisationen, säger Lasse Westin centrumutvecklare och verksamhetsledare på Centrala Stadsrum i Falun. 

Läs mer om Quality Mark här. Se hela texten här.

LInjer orange 2 mm.jpg

Information från vår Preferred Partner

Grattis även till Chainels som har vunnit ett prestigefullt globalt pris

Fastighetsteknikföretaget Chainels, baserat i Rotterdam, vinner CommuniCare Impact Award vid MIPIM:s Globala ESG-priser. Efter 180 nomineringar i sex kategorier, 6 801 offentliga röster och 2 177 utvärderingar gjorda av en global officiell jurykommitté, avslöjade rankningen Chainels seger för CommuniCare Impact Award, för bästa lösningar för berörda samhällen, konsumenter och slutanvändare. 


Om Svenska Stadskärnor AB

Svenska Stadskärnor är en branschöverskridande icke-vinstdrivande medlemsorganisation med syfte att skapa levande orter och livfulla städer genom samverkan mellan offentliga och privata aktörer. Vi samverkar med cirka 180 kommuner och företag, samverkansorganisationer, konsultföretag, arkitektkontor samt nätverken Sveriges centrum- och platsutvecklare, ATCM i England och IDA i USA.


Kontaktpersoner

Björn Bergman
VD
Björn Bergman
Inger Alfredsson
Nationell samordnare
Inger Alfredsson
Erika Braun
Kommunikatör
Erika Braun