2024-03-15 08:00Nyhetsbrev

Early Bird-pris gäller till och med 28 mars!

Early Bird-pris till Årskonferensen gäller till och med 28 mars. Anmäl dig och dina kollegor, styrelse, medlemmar här. Gruppris gäller från 6 personer. Boka hotell och resa samtidigt. Hotellförslag finns här.

Städer skapas av många är temat. Årskonferensen skapas också av många för att bjuda på en magisk helhetsupplevelse i dagarna tre. Det blir massor av inspiration, ny kunskap, erfarenhetsutbyte, möjligheter till nya affärskontakter, överraskningar och spänning när priser ska delas ut. Det vill du inte missa!! Programmet fylls på efter hand se mer här.

Varmt välkommen! Här kommer ett smakprov av Malmö!

LInjer orange 2 mm.jpg

LInjer orange 2 mm.jpg

INFORMATION FRÅN VÅRA PREFERRED PARTNER

I Täby finns Sveriges första ”Rink in a Container”

I december 2023 levererade och installerade Hockeypractice den 20x20m stora isbanan på Täby Torg. I kylcontainern inryms all utrustning som behövs för isbanans drift – kylaggregat, köldbärarvätska, arbets- och depåtankar, LED-styrning etc. Med denna lösning finns inget behov för vare sig temporära skalväggar eller flera olika maskinlyft på platsen. Smidigt och estetiskt tilltalande! Containern kan man få i önskad kulör eller dekorstripad. Sargen är en LED-belyst, transparent polykarbonatsarg byggd på aluminiumram med frästa Täby loggor på fyra sargelement som ger ett öppet och tilltalande utseende.

Är ni intresserade av en liknande lösning i er stad/kommun? Kontakta HockeyPractice på info@hockeypractice.se eller ring 063-140 500.

På www.hockeypractice.pro kan se vad mer vi kan erbjuda!

LInjer orange 2 mm.jpg


Om Svenska Stadskärnor AB

Svenska Stadskärnor är en branschöverskridande icke-vinstdrivande medlemsorganisation med syfte att skapa levande orter och livfulla städer genom samverkan mellan offentliga och privata aktörer. Vi samverkar med cirka 180 kommuner och företag, samverkansorganisationer, konsultföretag, arkitektkontor samt nätverken Sveriges centrum- och platsutvecklare, ATCM i England och IDA i USA.


Kontaktpersoner

Björn Bergman
VD
Björn Bergman
Inger Alfredsson
Nationell samordnare
Inger Alfredsson
Erika Braun
Kommunikatör
Erika Braun