2021-06-23 08:56Medlemsinfo

Glad midsommar!

Sommar, sommarlov, semester och hemester för många. För andra handlar det om att välkomna och serva alla semesterfirare som vill uppleva och njuta av vårt vackra avlånga land. Alla har en roll och alla är lika viktiga. Ta vara på stunderna och varandra för snart är det dags för nya spännande händelser i vår värld!

Vinter- och vårterminen har varit fylld av webinars, digitala nätverksträffar, utbildningar och möten. Vi har fått lärt oss att använda ny teknologi för att minska de fysiska avstånden och öka delaktigheten. Stort tack till er alla talare, gäster och deltagare i BID-forum, 59-minuter-webinars, Forum Purple Flag, Hearing med branschen och politiker, Citygroups-träffar, Partnerwebinars med mera, med mera. Tillsammans fixar vi allt efter bästa förmåga!


På gång!

ÅRSKONFERENS 15 september

Johan Wester, komiker, programledare, samhällsentreprenör, 
hedersdoktor vid Lunds Tekniska högskola och vår moderator.

Johan Wester, komiker, programledare, samhällsentreprenör, hedersdoktor vid Lunds Tekniska högskola och vår moderator på Årskonferensen.

Höstens stora händelse är vår digitala Årskonferens den 15 september med temat "Den värdefulla staden." Vi arbetar för fullt med programmet, men kan redan nu berätta att Johan Wester kommer att vara moderator och samtala med intressanta gäster.

Läs mer om konferensens tema och inriktning här. Anmäl dig själv eller i grupp med dina kollegor som tittar vi en länk. Priser och anmälan hittar du här.


WEBINARS

59 minuter

2 sept kl 10.00-10.59 med fokus på hållbarhetsfrågor enligt Agenda 2030. Inbjudan kommer. Notera även kommande datum 7 oktober, 4 november och 2 december.

BID-FORUM

30 aug kl 14.00-15.00 Hur man startar en BID process på hemmaplan

29 sept kl 13.00-15.00 Hur kan man arbetar med Tryggt och säkerhets-BID:s


CITYGROUPS-TRÄFF

5 oktober då är det dags för höstens nätverksträff som vi arrangerar tillsammans med Sveriges Centrumutvecklare. Den kommer att genomföras både fysiskt och digitalt för att optimera deltagande för alla. Temat är "Stadskärnans framtid" och höstens värdstäder är Ljusdal, Göteborg, Torsby, Boden, Nynäshamn och Ystad. Välkommen med din anmälan redan nu via denna länk


UTBILDNINGAR

Välj bland våra branschanpassade utbildningar, där du även får möjlighet att nätverka med kollegor från hela Sverige. 

•   6-8 sept UCM Personligt ledarskap steg 1 Läs mer

•  12-14 okt UCM Det coachande ledarskapet steg 2  Läs mer 

  2-4 nov UCM Basic Stads-, plats- och centrumutveckling  – Fåtal platser kvar Läs mer 


Vi önskar er en riktig GLAD MIDSOMMAR!


Om Svenska Stadskärnor AB

Svenska Stadskärnor är en branschöverskridande icke-vinstdrivande medlemsorganisation med syfte att skapa levande orter och livfulla städer genom samverkan mellan offentliga och privata aktörer. Våra främsta partners är Sveriges Kommuner och Regioner, SKR, Svensk Handel, Visita och Fastighetsägarna Sverige. Vi samlar ca 200 organisationer och kommuner och är representerade av medlemmar i 105 svenska orter och städer.