2023-03-28 12:37Bloggpost

15 april höjs priset för Årskonferensen i Helsingborg

Vi börjar redan 30 maj

Du har väl noterat att Early Bird-priset för anmälan till Årskonferensen gäller till och med 14 april. Därefter höjs priset. Missa inte att anmäla dig och dina kollegor innan dess. TIPS! Kom redan den 30 maj då allt detta händer. 

• Helsingborg City tar med oss på en stadsvandring med många olika programpunkter.

• Kreativa småbutiker –stadskärnans framtida motor? Worskhop med forskare

• Årsmöte och bolagsstämma

• Välkomstmingel på Yoko  – Årets Restaurang 2023! 

• Helsingborgs Kvällsekonomi – upplev Helsingborgs rika utbud kvällstid

Här hittar du all information om hela konferensen, alla talarna, hålltider, hotell och anmälan!

och sedan fortsätter vi 31 maj – 1 juni

Välj mellan 20-talet intressanta partnerseminarier, BID- och Purple Flag Forum följt av huvudprogram med högaktuella ämnen kring temat STADEN OCH FRAMTIDEN med följande talare Carlos Moreno, Malin Sundström, Paul MacKinnon, Oana Mihaescu, Christer Ljungberg, Peter Danielsson, Annette Norberg, Kristofer Wåhlander, Nour Habib med flera.

Det bjuds på inspiration och goda exempel från några av våra medlemsstäder: Ängelholm, Varberg, Kiruna, och Helsingborg. Underhållning i världsklass med Ola Selmén, Sveriges Näst Snyggaste Band, artisten Maja Jakobsson och DJ Abbylito. Under bankettkvällen korar vi Årets Centrumutvecklare 2023 och Årets Stadskärna 2023! 

Klicka på nyckelorden nedan och ta del av allt du får uppleva på Årskonferensen.

TALARNA        PROGRAM        HOTELLBOKNING        ANMÄLAN

RESTIPS: För långväga gäster som kommer med flyg är ett tips att välja Köpenhamns flygplats, därifrån går det direkttåg till Helsingborg var 20:e minut. Vi rekommenderar naturligtvis tåg eller samåkning för miljöns skull.

Stanna gärna en dag extra eller två!

Helsingborg är en evenemangsstad, en kulturstad och en historisk stad. Här finns spännande shopping med lokala proffs i butiker, ett fantastiskt restaurangutbud, stränder, klubbar och muséer. Helt enkelt en välkomnande mötesplats med storstadskänsla i fickformat. Så stanna gärna en dag till och njut av livets goda med kollegorna eller dina nära som kan ansluta.

Här hittar du massor av tips på saker att se, uppleva och göra i vår stadskärna. På Visit Helsingborgs hemsida finns också mycket inspiration.


Om Svenska Stadskärnor AB

Svenska Stadskärnor är en branschöverskridande icke-vinstdrivande medlemsorganisation med syfte att skapa levande orter och livfulla städer genom samverkan mellan offentliga och privata aktörer. Vi samverkar med cirka 180 kommuner och företag, samverkans-organisationer, konsultföretag, arkitektkontor samt nätverken Sveriges centrum- och platsutvecklare, ATCM i England och IDA i USA.