2019-12-12 08:20Pressmeddelande

Lucia sprider ljus och sång på Ulriksdals Värdshus

Stockholms kammarkörStockholms kammarkör

Sakta börjar vintermörkret sänka sig över landet och snart nalkas lucia. På Ulriksdals Värdshus i Solna har luciafirandet blivit en kär tradition som lockar många gäster. För tredje året i rad kommer Stockholms kammarkör och sprider ljus och stämningsfull sång till värdshusets middagsgäster.

- Luciadagen tycker många av oss i Stockholms Kammarkör är den roligaste och mest stämningsfulla dagen på hela året. I år, precis som tidigare år, sjunger vi och sprider ljus i vintermörkret på fantastiska Ulriksdals Värdshus, säger Josefine Ljung, sångare i Stockholms Kammarkör.

Julbordet på Ulriksdals Värdshus har i år slagit rekord i antalet gäster och är mer välbesökt än någonsin. Det är många som vill uppleva det lantliga och närodlade julbordet i Ulriksdal och komma i julstämning i den vita villan vid Edsviken.

- Det har blivit en tradition att Ulriksdals Värdshus får besök av Stockholms Kammarkör på Lucia. Det är oerhört uppskattat av våra gäster och kören sprider alltid en unik julkänsla i restaurangen, säger Fanny Sturén, restaurangchef på Ulriksdals Värdshus.

På Luciadagen, fredagen den 13 december, kommer Stockholms kammarkör att lussa för sittande gäster ca kl. 16:30 och 20:00. För att läsa mer och boka årets julbord, besök ulriksdalsvardshus.seOm Svenska Brasserier

Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette, Stockholms Matmarknad och Ulriksdals Värdshus i Stockholm. Namnet beskriver vad vi gör. Gemensamt för restaurangerna är att de har sin utgångspunkt i den svenska gastronomin och estetik och att de kännetecknas av många platser och generösa öppettider. Atmosfären är välkomnande och internationell. Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.

Kontaktpersoner

Restaurang Ulriksdals Värdshus