2023-02-13 12:00Pressmeddelanden

OBS! Ny tid! Sundsvalls kommun, Polisen och Stadsutveckling i Sundsvall bjuder in till gemensam pressträff

Så trygga känner sig Sundsvallsborna - och så arbetar Sundsvalls kommun och Stadsutveckling i Sundsvall tillsammans med Polisen för ett tryggare Sundsvall.

Sundsvalls kommun bjuder nu tillsammans med Polisen och Stadsutveckling i Sundsvall AB in till pressträff. Vid pressträffen kommer resultatet av det senaste årets trygghetsundersökning att presenteras.

När: Onsdag den 15 februari kl. 10:30

Var: Polisens lokaler i Sundsvall, Storgatan 44.

Ingen föranmälan krävs.

Närvarande: Niklas Säwén, (S), kommunstyrelsens vice ordförande, Jonas Albecker, vd Stadsutveckling i Sundsvall AB, Josef Wiklund, lokalpolisområdeschef i Medelpad, och Helen Otterström, trygghetssamordnare i Sundsvall kommer finnas på plats för att svara på frågor och medverka i enskilda intervjuer.

Kontakt

Conny Pedersén, pressansvarig Sundsvalls kommun
Telefon: 072-085 72 11
E-post: conny.pedersen@sundsvall.se

Josef Wiklund, lokalpolisområdeschef i Medelpad
Telefon: 010- 56 80 480
E-post: josef.wiklund@polisen.se


Om Sundsvalls kommun

Sundsvall är en av norra Sveriges största kommuner – beläget mitt i Sverige vid hav, skog och berg. Med ett starkt näringsliv och 99 000 invånare är vi viktiga för tillväxten i regionen. I Sundsvall kan vi stoltsera med Mittuniversitetet, en förebild när det gäller relationer med arbetsliv och samverkan med omvärlden. Sundsvall växer och vi ger dig möjligheter att växa med oss.