2016-10-21 09:32Nyheter

Vinn biljetter till Wounded Animals och en VIP-drink med Angela Wand efter föreställning

null

Vinn två stycken biljetter + en VIP-drink med Angela Wand exklusivt efter föreställningen Wounded Animals 4/11. Angela är lättpratad och har åsiker om det mesta, diskutera sexism, veganism och föreställningen - lär känna Angela Wand på djupet efter Wounded Animals. Skicka in en text eller en videohälsning till isabell.lundholm@subtopia.se och motivera varför just du ska vinna.

"Jag tar upp vissa ämnen som kan möjligtvis skapa dålig stämning. Jag lärde mig från en ung ålder att skapa en bra stämning. Det är en "fin egenskap för tjejer" och jag har blivit väldigt bra på det. Som kvinna däremot, tycker jag att det är en bra egenskap att våga skapa dålig stämning. Att inte behöver plana ut stämningen när den blir spänd, utan rida ut den och står för den. Jobbigt, ja. Men väldigt berikande!"  /Angela Wand

Angela Wand har även tagit över Subtopias instagram denna vecka, ni kan följa henne bakom scen!


Om Subtopia

Till Subtopia kommer konstnärer, artister, filmare, musiker, graffitimålare, cirkuskompanier, studenter, producenter, sociala entreprenörer och andra kreativa företagare för att skapa, arbeta, utvecklas och göra världen lite vackrare och bättre. Kulturklustret Subtopia drivs av att skapa, uppfinna, fantisera, experimentera, våga ta risker, bryta mot regler och på tanken om rätten att fritt hysa en åsikt och att kunna uttrycka den oavsett format. Subtopia är 15 000 kvm kreativa utrymmen. Här finns mer än 80 företag, ideella föreningar och utbildningar. Subtopia är navet i ett nätverk av människor och idéer. En plattform där var och en får möjlighet att följa sina drömmar och utvecklas på egna villkor. Subtopia arbetar för att underlätta tekniska, kommersiella och sociala aspekter av den kreativa processen; vi är infrastruktur skapad för att främja innovation. Subtopia är involverade i många olika projekt som cirkusbranschmässan Subcase, internationella cirkusproduktioner och lokala utvecklingsprojekt. Dessutom skapar Subtopia varje år tidningen Magasin Subtopia. Subtopia har samarbetspartners världen över och är en del av flera internationella nätverk som European Cultural Foundation och Trans Europe Halles. Subtopia är även en del av det kommunala aktiebolaget Upplev Botkyrka AB och motorn i Botkyrka kommuns satsning på konst, kultur och kreativa näringar. Om du vill uppleva Subtopiaområdet så anordnas här seminarier, filmvisningar, workshoppar, cirkusföreställningar och mycket annat. Subtopia driver också scen för samtida cirkus; Hangaren Subtopia, i ett före detta virkeslager intill Albysjön. På Hangarens scen kan du uppleva svensk, internationell, ny och inte minst – exceptionell cirkus. Här har cirkuskompanier som kanadensiska The 7 Fingers, finska Race Horse Company, Marockanska Groupe Acrobatique de Tanger och svenska Cirkus Cirkör uppträtt. Hangaren är med sina 2 150 kvadratmeter öppen yta också en av Stockholmsområdets största inspelningsstudior för film och tv. Här har bland annat produktioner som Körslaget, Kung Fury och Top Model spelats in. Hangaren är också en utmärkt lokal för stora produktionsrepetitioner varför artister som Roxette, Melissa Horn och Peter Jöback valt att förbereda sina shower här. Sedan The Knife fyllde Hangaren till bredden används också lokalen som konsertscen.


Kontaktpersoner

Elin Borrie
Marknadschef
Elin Borrie