2016-10-31 10:00Nyheter

"Det finns ingen komedi utan tragedi" Wounded Animals 1-12 november på Hangaren Subtopia

null

I denna ”en-kvinnas-show” maxas och mixas bland annat berättelser om migration, sexism, skam, Tinderberoende och veganism. Hög igenkänning, humor, provokation, svärta och mörker om vartannat. 

Med komik, cirkus, stand-up, rullskridskor och personliga bekännelser tar Angela Wand med publiken på en 60 minuters tur i en intensiv och mångbottnad bergochdalbana.

Förra veckan berättade Angela Wand för Stockholms Fria Tidning om hennes soloshow Wounded Animals som spelar på Hangaren Subtopia 1-12 november.

- It’s wrapped in a funny package, det är min form, men inom komedin tycker jag att man kan svänga väldigt snabbt. Man öppnar sig för skrattet, och sen kan man skifta över till tragedi på något sätt, som bor på samma ställe i kroppen. Och det går fort i min föreställning, säger hon och knäpper med fingrarna. Skrattet fastnar i halsen. Angela Wand

Läs hela artikeln här

Skriven och skapad av Angela Wand
Regisserad och skapad av Stephen Rappaport
Spelas på engelska och svenska
Rekommenderas från 15 år på grund av starkt känslomässigt innehåll
Restaurang Subtopia serverar vegansk middag från kl. 18:00 i Hangaren Subtopias foajé

När: 1/11, 4/11 & 12/11 kl 19.30
Var: Hangaren Subtopia, Albyvägen 38, Alby, Botkyrka
Föreställningslängd: 60 min

En abonnerad buss avgår från Cityterminalen kl 18:00 samtliga föreställningsdagar. Ankommer Hangaren Subtopia ca. kl 18:45, beroende på trafikläget. Föreställningen börjar 19:30. Buss avgår Hangaren Subtopia mot Cityterminalen kl. 21:00, 30 minuter efter avslutad föreställning. Bussbiljetten kostar 60 kr tur och retur oavsett ålder. Bussbiljett köpes vid köp av föreställningsbiljett.

Presskontakt:
Katarina Ståhl
tf pressansvarig
Tel. +46 (0)8 599 07 581
Sms +46 (0)73 960 70 23
katarina.stahl@subtopia.se


Om Subtopia

Till Subtopia kommer konstnärer, artister, filmare, musiker, graffitimålare, cirkuskompanier, studenter, producenter, sociala entreprenörer och andra kreativa företagare för att skapa, arbeta, utvecklas och göra världen lite vackrare och bättre. Kulturklustret Subtopia drivs av att skapa, uppfinna, fantisera, experimentera, våga ta risker, bryta mot regler och på tanken om rätten att fritt hysa en åsikt och att kunna uttrycka den oavsett format. Subtopia är 15 000 kvm kreativa utrymmen. Här finns mer än 80 företag, ideella föreningar och utbildningar. Subtopia är navet i ett nätverk av människor och idéer. En plattform där var och en får möjlighet att följa sina drömmar och utvecklas på egna villkor. Subtopia arbetar för att underlätta tekniska, kommersiella och sociala aspekter av den kreativa processen; vi är infrastruktur skapad för att främja innovation. Subtopia är involverade i många olika projekt som cirkusbranschmässan Subcase, internationella cirkusproduktioner och lokala utvecklingsprojekt. Dessutom skapar Subtopia varje år tidningen Magasin Subtopia. Subtopia har samarbetspartners världen över och är en del av flera internationella nätverk som European Cultural Foundation och Trans Europe Halles. Subtopia är även en del av det kommunala aktiebolaget Upplev Botkyrka AB och motorn i Botkyrka kommuns satsning på konst, kultur och kreativa näringar. Om du vill uppleva Subtopiaområdet så anordnas här seminarier, filmvisningar, workshoppar, cirkusföreställningar och mycket annat. Subtopia driver också scen för samtida cirkus; Hangaren Subtopia, i ett före detta virkeslager intill Albysjön. På Hangarens scen kan du uppleva svensk, internationell, ny och inte minst – exceptionell cirkus. Här har cirkuskompanier som kanadensiska The 7 Fingers, finska Race Horse Company, Marockanska Groupe Acrobatique de Tanger och svenska Cirkus Cirkör uppträtt. Hangaren är med sina 2 150 kvadratmeter öppen yta också en av Stockholmsområdets största inspelningsstudior för film och tv. Här har bland annat produktioner som Körslaget, Kung Fury och Top Model spelats in. Hangaren är också en utmärkt lokal för stora produktionsrepetitioner varför artister som Roxette, Melissa Horn och Peter Jöback valt att förbereda sina shower här. Sedan The Knife fyllde Hangaren till bredden används också lokalen som konsertscen.


Kontaktpersoner

Elin Borrie
Marknadschef
Elin Borrie