2019-04-15 17:14Pressmeddelande

Sommarmedlemskap på Sturebadet

null

Sturebadet erbjuder ett sommarmedlemskap till alla som stannar i stan under sommaren! I sommarmedlemskapet ingår de härliga fördelar som våra medlemmar alltid har och det är ett perfekt tillfälle att prova på hur det är att vara medlem på Sturebadet under en kortare tid.

Sommarmedlemmar på Sturebadet har obegränsad tillgång till gruppträning, våra två gym, konditionsträning, vattenträning, spa och relax under alla dagar och öppettider mellan 1 juni till 31 augusti. En nyhet för i år är att vår kronjuvel Turkiska Badet är öppet! Här hittar du ång- och torrbastu för både damer och herrar, kallbad och duschar. Att varva bastubad med kallbad ökar blodcirkulationen och är mycket uppfriskande för kropp och själ. Och vi ska inte glömma bort vår restaurang som varje dag erbjuder energirik frukost, lunch och mellanmål. Om man vill börja sitt sommarmedlemskap redan i maj går det bra för en tilläggssumma. I anrik atmosfär och med förstklassigt utbud hittar du ett spa och träningsanläggning som inte är något annat likt.

Sturebadet

Sturebadet är ett anrikt spa i en historietyngd och exklusiv miljö i hjärtat av Stockholms innerstad. Vi har ett unikt arv i våra händer att förvalta och det är vi mycket stolta över. Varje dag gör vi det yttersta för att din upplevelse av Sturebadet, våra tjänster och service blir på alla sätt förstklassig. Som vår gäst eller medlem ska varje besök bli en njutning för alla sinnen. Verksamheten vilar på de fyra hörnstenarna fysisk träning, mental avspänning, välgörande behandlingar och hälsosam kost.


Om Sturebadet

Sturebadet är en koncern bestående av två spa- & gymanläggningar – Sturebadet i Sturegallerian och Sturebadet Marina Tower i Saltsjöqvarn. De senaste åren har vår stora satsning inom hälsa även resulterat i specialistläkarmottagningen Sturebadet Health Care, med inriktning på preventiv hälsa och Sturebadet Health Strategy som hjälper företag att bota ohälsa på arbetsplatsen. Med dessa fyra bolag är vår vision är att vara ett hälsans tempel för både människor och företag.

Kontaktpersoner

Patrik Cederquist
Marknadschef
Patrik Cederquist