2019-04-24 16:57Pressmeddelande

Magiska möten, event och sommarmingel i Sturebadets privata Takvåning

null

Inredd med Svenskt Tenns smakfulla stil är Sturebadets Takvåning vid Stureplan, alldeles i hjärtat av Stockholm, en njutbar upplevelse för alla sinnen. Här hittar du en våning som är en dröm för den som vill skapa oförglömliga och unika evenemang.

Alla som arrangerar möten och event vet att lokalen är avgörande för en lyckad tillställning. Därför behöver man göra ett genomtänkt val. Sturebadets Takvåning låter sig i ett trollslag göras om för att bli perfekt för ett sommarmingel med champagne på takterrassen med utsikt över Stockholms magnifika takåsar, för att i nästa stund hålla en rehearsal dinner med ett förväntansfullt brudpar i fokus för all värme och kärlek.

”Bara fantasin sätter gränser” kan verka utslitet, men för oss är det en sanning. Tillsammans med vår kreativa och proffsiga eventchef tar du fram din drömhändelse. Oavsett om det är ett möte, konferens, mingel, årets sommarfest, babyshower, bokrelease, bröllopsbrunch, middagar och födelsedagsfester.

Vår välrenommerade restaurang tar fram menyer av mat och dryck till trerättersmiddagar, utsökt mingelmat och spännande dryckeslistor – allt för att matcha dina förväntningar och önskemål. Vi är stolta över att kunna säga att vi förverkligar drömmar.

För mer information, kontakta eventchef Kerstin Larsson konferens@sturebadet.se

Om Sturebadet 

Sturebadet är ett anrikt spa i en historietyngd och exklusiv miljö i hjärtat av Stockholms innerstad. Vi har ett unikt arv i våra händer att förvalta och det är vi mycket stolta över. Varje dag gör vi det yttersta för att din upplevelse av Sturebadet, våra tjänster och service blir på alla sätt förstklassig. Som vår gäst eller medlem ska varje besök bli en njutning för alla sinnen. Verksamheten vilar på de fyra hörnstenarna fysisk träning, mental avspänning, välgörande behandlingar och hälsosam kost.


Om Sturebadet Holding AB

Sturebadet är en koncern bestående av två spa- & gymanläggningar – Sturebadet i Sturegallerian och Sturebadet Marina Tower i Saltsjöqvarn. De senaste åren har vår stora satsning inom hälsa även resulterat i specialistläkarmottagningen Sturebadet Health Care, med inriktning på preventiv hälsa och Sturebadet Health Strategy som hjälper företag att bota ohälsa på arbetsplatsen. Med dessa fyra bolag är vår vision är att vara ett hälsans tempel för både människor och företag.

Kontaktpersoner

Patrik Cederquist
Marknadschef
Patrik Cederquist
Petra Malmberg
Digital Media Manager
Petra Malmberg