2022-02-28 13:20Pressmeddelande

Läkare och personlig tränare för skräddarsytt helhetsgrepp

PRESSMEDDELANDE STUREBADET & STUREBADET LÄKARMOTTAGNING

 

 

En omfattande hälsoundersökning inkluderas för alla nya medlemmar på Sturebadet. Undersökningen ger en unik möjlighet att i ännu högre grad helt individanpassa den personliga träningsvägledning som ingår i varje medlemskap.

 

Nu kan Sturebadet som enda spa- och träningsanläggning i Sverige erbjuda sina medlemmar en unik helhetslösning för den individuella hälsan. Från och med våren 2022 inkluderas en hälsoundersökning i samarbete med Sturebadet Läkarmottagning i alla nya medlemskap.

 

– I vår strävan att kunna erbjuda en helhetshälsa, är vi oerhört glada att kunna ge våra medlemmar möjligheten att få mer information om sin individuella hälsa och anpassa sitt agerande för välbefinnande därefter, säger Sunniva Fallan Röd, vd på Sturebadet.

 

Skräddarsydd plan

Hälsoundersökningen utförs på läkarmottagningen och identifierar eventuella avvikelser genom bland annat blodprover, hjärt- och lungfunktionstester, konditionstest och uppföljande läkarundersökning. I samråd med läkare, personlig tränare och övrig hälsopersonal på Sturebadet, skräddarsys en unik plan för medlemmens fortsatta hälsofokus.

 

Att kunna hjälpa individer att i så stor utsträckning som möjligt få tillfälle till att ta hand om sin egen hälsa och förebygga sjukdom utifrån de förutsättningar man har, är något vi värderar högt på Sturebadet Läkarmottagning. Det är därför med

stolthet vi nu tagit fram detta koncept tillsammans med vår systeranläggning Sturebadet, säger dr Jonas Centergård, Specialist i invärtesmedicin och ansvarig för mottagningens förebyggande vård.

 

 

Kontakt:

Erika Frisk, Medlemschef Sturebadet AB, erika.frisk@sturebadet.se, telefon 08-409 202 65

 

Sturebadet Läkarmottagning, info@sturebadetlakarmottagning.se, telefon 08-545 671 30

 

 

 

 

 


Om Sturebadet

Som en motpol till turbulensen i världen längtar vi människor efter det som ger en äkta effekt på vår hälsa och vårt välbefinnande. Vi vill känna oss starka och lugna i en värld som snurrar allt snabbare. Sturebadet arbetar för att hela tiden förbättra människors vitalitet. En viktig del av människors välbefinnande är den fysiska hälsan. Sturebadet har sedan starten i slutet av 1800-talet fokuserat på den fysiska och mentala hälsan – hälsan vi får genom bad, fysisk rörelse, beröring, meditation och olika former av yogautövande. Sedan en tid tillbaka arbetar även Sturebadet med aktörer inom existentiell hälsa. I Sturebadets familj erbjuds den anrika anläggningen Sturebadet i Sturegallerian, spa-anläggningen Sturebadet Marina Tower, belägen i vackra Saltsjöqvarn och även en av Sveriges bredaste specialistläkarmottagningar Sturebadet Läkarmottagning på Humlegårdsgatan i Stockholm.

Kontaktpersoner

Patrik Cederquist
Marknadschef
Patrik Cederquist