2021-10-26 10:30Pressmeddelande

Soft Touch AB startar samarbete med United Profile Networks AB

Soft Touch AB startar samarbete med UnitedprofileSoft Touch AB startar samarbete med Unitedprofile

Handel via digitala plattformar är idag inget ovanligt. Hos Unitedprofile ges tillgång till mer än 600.000 produkter från över 350 varumärken. Deras ambition är att ge sina ÅF-kunder inom yrkes- och profilbranschen samt kontorsdetaljhandel en lösning som gör det enkelt att sälja. Tillsammans med Soft Touch AB tillförs nu fler produkter och varumärken för att komplettera sortimentet på arbetshandskar.

Unitedprofiles plattform är en avancerad lösning som vi tycker fungerar väldigt bra. Vi tror på att detta är framtiden för att göra affärer eftersom det gör det enkelt för både kunder och återförsäljare. Eftersom Unitedprofiles ambition är tillhandahålla ett komplett sortiment i tre branscher ser vi det som naturligt att vi bidrar med våra handskar för att bli mer heltäckande. Även våra befintliga kunder inom yrkes- och profilbranschen kommer få nytta av att kunna nå våra produkter via Unitedprofiles plattform, säger Michael Cederkvist, VD på Soft Touch AB.

Det är otroligt roligt att Soft Touch från och med nu kommer finnas tillgänglig som leverantör i Unitedprofile! Genom åren har många återförsäljare efterfrågat dem och deras välrenommerade produkter så det känns extra kul att vi nu är i hamn. Soft Touch kommer in som en tung leverantör inom yrkesbranschen och det är något som alla våra kunder kommer dra stor nytta av, säger Mange Lindblad, konceptansvarig på Unitedprofile.

Sortimentet från Soft Touch AB finns tillgängligt på Unitedprofiles plattform sedan måndagen den 25:e oktober 2021.

Om United Profile Networks AB

I över tio år har Unitedprofile tillhandahållit branschen med en komplett lösning - både för leverantörer och återförsäljare. Hos oss finner leverantören nya kunder och återförsäljaren får en komplett hemsida med webbshop innehållande hundratusentals produkter - från start. Med tre starka marknadssegment ger vi både återförsäljare och leverantörer möjligheten att växa!



Om Soft Touch AB

Soft Touch AB är specialister på tillverkning av arbetshandskar med anor från 1913. Varumärket Soft Touch® utmärker sig genom högsta kvalitet vad avser materialval och design. Ergonomi, funktionalitet och slitstyrka är ledorden i detta sortiment. Varje handskmodell är framtagen med eftertanke för att vara flexibel där det behövs eller specialiserad när så krävs. Idag är Soft Touch® ett ledande varumärke på handskar av alla de slag och sortimentet utökas ständigt med nya modeller i takt med att företaget produktutvecklar. Som komplement distribueras även högkvalitativa handskar och specialhandskar från externa varumärken såsom Hanvo® Bestgrip, Hysafety®, Rubberex® med flera. Företaget har sitt säte i Partille.


Kontaktpersoner

Andreas Linder
Marknadsansvarig
Andreas Linder
Michael Cederkvist
VD
Michael Cederkvist