2016-10-05 12:03Pressmeddelande

Soft Touch AB sprider budskap för Bröstcancerfonden med Thunderclap

null

Förra året lanserades Rosa arbetshandsken av Soft Touch AB via ett samarbete med BRO till förmån för Bröstcancerfonden. Via återförsäljare skänks 5 kronor per sålt par av Soft Touch AB till kampen mot bröstcancer. För att effektivt sprida informationen om initiativet används en ny form av masskommunikation via plattformen Thunderclap. Budskapet går under rubriken "Hjälp oss att hjälpa dem".

För att stödja Bröstcancerfonden effektivt måste budskapet spridas

I år använder företaget film som medium för att kommunicera, dels för att spegla vad företaget vill berätta, men främst för att budskapet ska nå konsumenten effektivt. Själva spridningen av budskapet sker till största delen via ett brinnande engagemang hos de som jobbar med projektet.

Soft Touch AB vill göra skillnad, därför väljer de masskommunikation

"Rosa arbetshandsken gjorde succé hos flera av våra återförsäljare 2015" säger Andreas Linder, grafiskt ansvarig på Soft Touch AB. "Däremot hade budskapet om Rosa arbetshandsken kunnat nå ut till många fler, främst konsumenter" fortsätter han. "Vi insåg ganska snabbt vår begränsning och att vi behövde mer resurser för nå ut med budskapet på ett effektivt sätt. I år tar vi hjälp av Thunderclap som är en tjänst som sprider ett budskap över en mängd sociala medier samtidigt. I år vill vi göra skillnad" avslutar Andreas.

Via en delad Thunderclap-länk kan individer själva välja aktivt att stödja ett budskap. Vid en bestämd tidpunkt delas budskapet via alla som har stött kampanjens egna sociala medieplattformar till deras kontakter, en så kallad massdelning. Eftersom så många delar budskapet vid exakt samma tid, kommer budskapet att synas tydligare än andra inlägg.

För mer information, se: https://www.thunderclap.it/projects/47936-help-us-help-them

Soft Touch AB är specialister på tillverkning av arbetshandskar med anor från 1913. Varumärket Soft Touch® utmärker sig genom högsta kvalitet vad avser materialval och design. Ergonomi, funktionalitet och slitstyrka är ledorden i detta sortiment. Idag är Soft Touch ett ledande varumärke på handskar av alla de slag och sortimentet utökas ständigt med nya modeller i takt med att företaget produktutvecklar. Företaget har sitt säte i Partille.


Om Soft Touch AB

Soft Touch AB är specialister på tillverkning av arbetshandskar med anor från 1913. Varumärket Soft Touch® utmärker sig genom högsta kvalitet vad avser materialval och design. Ergonomi, funktionalitet och slitstyrka är ledorden i detta sortiment. Handskar som utmärks genom hög kvalitet men med ett mer standardiserat materialval och design, marknadsförs under varumärket ProTec®. Varje handskmodell är framtagen med eftertanke för att vara flexibel där det behövs eller specialiserad när så krävs. Idag är Soft Touch ett ledande varumärke på handskar av alla de slag och sortimentet utökas ständigt med nya modeller i takt med att företaget produktutvecklar. Företaget har sitt säte i Partille.


Kontaktpersoner

Andreas Linder
Marknadsansvarig
Andreas Linder
Michael Cederkvist
VD
Michael Cederkvist
Magnus Gustafsson
Inköpare
Magnus Gustafsson