2020-09-18 07:23Nyheter

Soft Touch nya digitala katalog

Soft Touch nya digitala katalog 2020/2021

I år lanserar Soft Touch sin katalog endast som digital version. 

Soft Touch brukar ge ut tryckt katalog varje år, men denna gången görs det endast digitalt i dessa tider då många fortfarande pendlar mellan att jobba på kontoret och hemifrån. Fördelen med digital katalog är att den kan laddas ner när som helst oavsett vart man befinner sig. Den digitala versionen har även flera smarta länkar och verktyg som gör det lättare att hitta våra modeller handskar och mer information kring dessa.

Länk för att komma till katalogen som finns både på svenska och engelska finner du här:
https://www.softtouch.se/media.asp#katalog

Förra året gjordes till och med en film om hur man får mesta möjliga nytta av vår katalog PDF. Denna film är nu högst aktuell för vår heldigitala katalog.

Tips och tricks för hur man kan få ut mest möjliga av Soft Touch katalogen i digital version.

 Om Soft Touch AB

Soft Touch AB är specialister på tillverkning av arbetshandskar med anor från 1913. Varumärket Soft Touch® utmärker sig genom högsta kvalitet vad avser materialval och design. Ergonomi, funktionalitet och slitstyrka är ledorden i detta sortiment. Varje handskmodell är framtagen med eftertanke för att vara flexibel där det behövs eller specialiserad när så krävs. Idag är Soft Touch® ett ledande varumärke på handskar av alla de slag och sortimentet utökas ständigt med nya modeller i takt med att företaget produktutvecklar. Som komplement distribueras även högkvalitativa handskar och specialhandskar från externa varumärken såsom Hanvo® Bestgrip, Hysafety®, Rubberex® med flera. Företaget har sitt säte i Partille.


Kontaktpersoner

Andreas Linder
Marknadsansvarig
Andreas Linder