2022-04-25 06:05Pressmeddelande

Smartpanel lanserar en ny storsäljare – Wetwall

Nu startar produktionen av en ny potentiell storsäljare i Smartpanels fabrik. Nyheten är en panel som går att använda i bad- och våtrum och kommer erbjudas till kunder i hela Norden. Den nya panelen ligger på en bra prisnivå och är samtidigt av högsta kvalité.

Under 2021 har Smartpanel byggt upp en 80 meter lång produktionslinje där den nya panelen ska produceras. Produktionslinjen har utrustats med högteknologisk utrustning för att skapa högkvalitativa paneler för badrum och våtrum. 

18 års kunskap paketerad i en ny panel

Smartpanel har en lång och gedigen historia och kunskap inom produktion av paneler. Nu används kunskapen för att lansera Wetwall med målet att erbjuda den bästa våtrumspanelen till ett konkurrenskraftigt pris. 

 - Wetwall är både fuktbeständig och miljövänlig och sticker ut till skillnad på de befintliga produkter som finns på marknaden idag, säger Geir Drangsland koncernchef på Byggma Group där Smartpanel ingår.

Dessutom blir Wetwall den första våtrumspanelen på marknaden som produceras av norsk skog och den enda panel som rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet. 


Ett brett utbud av färger och dekorer

Den nya våtrumspanelen lanseras i fem olika kollektioner med flera olika färger och materialval. Allt från trä till sten och marmor.


Om Smartpanel

Smartpanel är en av nordens största producenter av MDF-paneler. Vi levererar färdigmålade tak- och väggskivor runt om alla hörn och kanter i Sverige. Välj bland en bred kollektion av färger och varianter för att hitta den som passar din stil.


Kontaktpersoner

Felicia Kyrk
Projekterledare och marknadskoordinator
Felicia Kyrk
Stefan Öijerholm
Försäljning- och marknadschef
Stefan Öijerholm