2022-05-03 06:00Pressmeddelande

Ny produktlansering – förnyar köket på ett kick

Nu lanseras nytt modernt stänkskydd som gör renoveringen enkelNu lanseras nytt modernt stänkskydd som gör renoveringen enkel

Snart lanserar Smarpanel den snabbmonterade kitchenboard som ger köket ett lyft på nolltid. Flera olika spännande kulörer och varianter kommer finnas med i kollektionen.

Med sin enkla montering och tidlösa design kan nu köket enkelt uppdateras vid renovering eller nybyggnation. Den nya panelen används som stänkskydd i köket och finns i totalt sju moderna färger. Välj mellan ett utbud av enkla vita stänkskydd, marmorerade eller träinspirerade. 

Kan monteras på befintligt kakel
Kitchenboard är 11 mm tjock och en av de största fördelarna med Kitchenboard är att det går att limma panelen direkt på befintligt kakel. På så sätt blir renoveringen en enkel match. Snart finns produkten i bygghandeln. 

Ett urval ur kollektionen. 
Här syns två av kulörerna som finns med i kollektionen. 


Om Smartpanel

Smartpanel är en av nordens största producenter av MDF-paneler. Vi levererar färdigmålade tak- och väggskivor runt om alla hörn och kanter i Sverige. Välj bland en bred kollektion av färger och varianter för att hitta den som passar din stil.


Kontaktpersoner

Felicia Kyrk
Projekterledare och marknadskoordinator
Felicia Kyrk
Stefan Öijerholm
Försäljning- och marknadschef
Stefan Öijerholm