2018-12-12 11:10Pressmeddelande

Smakbox - succén fortsätter

Smakbox har fått en fantastisk start och är nu en av Sveriges snabbast växande prenumerationstjänster inom mat. Sedan lanseringen i mars i år har antalet prenumeranter vuxit med 70% per utskick. Intresset för att prova utvalda, nya produkter inom matlagning och bakning hemma är stort. Under första halvan av 2017 beräknas upp till 10 000 Smakbox packas per utskick och skickas till matälskare över hela landet.

”Julafton varannan månad! Mängder med spännande produkter. Ser redan fram emot nästa Smakbox.”

Maria, prenumerant på Smakbox

”Det blev en favorit här hemma! Hade det inte funnits med i Smakbox kanske jag aldrig hade upptäckt den! Tack!”

Carina, prenumerant på Smakbox

Varannan månad får prenumeranterna ca 15 nya smaker och produkter från små och stora varumärken. Vissa kan ätas direkt, som en fin mörk choklad eller en dryck med ny smak. Andra ingår i matlagningen eller bakningen, som en spännande krydda, olivolja eller mjölsort. Recept följer med som inspiration.

Varje box kostar 199 kr och det totala värdet på produkterna i butik är 350 – 450 kr. Frakt är inkluderat i priset.

Smakbox går också att köpa som gåva. Nytt inför julen är att det går att ge bort fritt antal boxar (1 till 6 st) och välja när första boxen ska skickas till mottagaren. Tjänsten lanseras i mitten av november.

Vill du få ett pressexemplar av Smakbox eller veta mer, kontakta Anna Dagälv på anna.dagalv@smakbox.se / 0707561193.

Mer information hittas på www.smakbox.se

Pressbilder hittas på www.smakbox.se/press


Om Smakbox

Smakbox är till för dig som är matintresserad, söker inspiration och vill upptäcka nya produkter! Varannan månad får du ca 15 nya smaker och produkter från små och stora varumärken. Recept och inspiration medföljer! Smakbox finns i 4 smakinriktningar: Smakbox Original, Måltid, Nyfiken och Balans. Läs mer om likheter och olikheter på smakbox.se. Du betalar 199 kr per box och värdet uppgår till 350 - 450 kr. Frakt ingår i priset. Det är ingen bindningstid och det är enkelt att starta, pausa eller avsluta din prenumeration. Smakbox skickas till utlämningsställe över hela Sverige där du hämtar den. Vi levererar också med hemleverans där det är möjligt. Hemma packar du upp, överraskas och upplever nya smaker och produkter. Vill du kan du inspireras eller dela med dig på #smakbox på Instagram och Facebook. Prova Smakbox och hitta nya favoriter!


Kontaktpersoner

Anna Dagälv
Anna Dagälv