2019-06-07 05:06Pressmeddelande

Årets Box 3:e året i rad och lansering av kylt & fryst utskick

Smakbox har för 3:e året i rad utsetts till Årets Box av samlingssiten hittabox.se. Nu lanseras också möjligheten att ta emot kylda och frysta produkter.

För 3:e året i rad utses Smakbox till Årets Box i Sverige. Glossybox kom på andra plats. Smakbox vann även 5 av kategorierna bl.a. Mat & Dryck, Bästa Innehåll och Bästa Kundservice. Både jury och kunder var helt enig i beslutet; 5 av 5 juryröster lades på Smakbox och även 80% av de 4000 röstande kunderna.

Vi är så stolta över utmärkelsen och framför allt för det stora engagemanget hos våra kunder. Det här är ett fantastiskt kvitto på att vår strävan efter att skapa ett inspirerande innehåll på ett överraskande sätt lyckas år efter år, säger Anna Dagälv, en av Smakbox två grundare.

Och tjänsten utvecklas i rasande fart. Under vintern lanserades olika smakinriktningar av boxarna. Och när värmen är här kommer Smakbox med kyla. Smakbox lanserar nu Kylt & Fryst tillägg, dvs att även kylda och frysta produkter packas ned till kunden. Det gör att man nu kan inspireras av produkter från HELA matbutiken i Smakbox.

Kylt & Fryst är en tilläggstjänst till den befintliga prenumerationen. Ca 10 kylda och frysta produkter levereras med obruten kyl- och fryskedja tillsammans med Smakbox ca 15 produkter. I juni får man t.ex. smaka den senaste glassnyheten från Triumfglass och en helt ny sillsmak från Abba.    

Detta är något helt unikt som ingen annan box gjort före oss. Vi är stolta över att driva vår bransch, säger Per Ingman, grundare till Smakbox. Det är också en fantastisk möjlighet för alla Sveriges varumärken i alla temperaturer att nå ut med sina produkter som smakprov i hemmen.

Fr.o.m. juniboxen är det möjligt att ta emot kylda och frysta produkter tillsammans med Smakbox. Läs mer på smakbox.se/kyltfryst

Vill du veta mer, kontakta Anna Dagälv på anna.dagalv@smakbox.se / 0707561193.

Hemsida: www.smakbox.se

Instagram: @smakbox, #smakbox

Facebook: facebook.com/smakboxse

Pressbilder hittas på www.smakbox.se/press


Om Smakbox

Smakbox är till för dig som är matintresserad, söker inspiration och vill upptäcka nya produkter! Varannan månad får du ca 15 nya smaker och produkter från små och stora varumärken. Recept och inspiration medföljer! Smakbox finns i 4 smakinriktningar: Smakbox Original, Måltid, Nyfiken och Balans. Läs mer om likheter och olikheter på smakbox.se. Du betalar 199 kr per box och värdet uppgår till 350 - 450 kr. Frakt ingår i priset. Det är ingen bindningstid och det är enkelt att starta, pausa eller avsluta din prenumeration. Smakbox skickas till utlämningsställe över hela Sverige där du hämtar den. Vi levererar också med hemleverans där det är möjligt. Hemma packar du upp, överraskas och upplever nya smaker och produkter. Vill du kan du inspireras eller dela med dig på #smakbox på Instagram och Facebook. Prova Smakbox och hitta nya favoriter!

Kontaktpersoner

Anna Dagälv
Anna Dagälv