2022-04-06 03:26Pressmeddelande

Äggjakt och påskfika väntas locka husbils- och husvagnsentusiaster till Vincents i Varberg

Hos Vincents Husbil & Husvagn i Varberg blir det äggjakt hela påskhelgen. Sofie Duvhök Johansson, digital kommunikatör, och Hannah Schaffler, säljare, får hålla koll på påskharen.Hos Vincents Husbil & Husvagn i Varberg blir det äggjakt hela påskhelgen. Sofie Duvhök Johansson, digital kommunikatör, och Hannah Schaffler, säljare, får hålla koll på påskharen.

Hos Vincents Husbil & Husvagn har säsongen rivstartat och försäljningen är igång. Störst efterfrågan är det just nu på husvagnar och många familjer vill skaffa sig något nytt inför årets säsong. Dessutom kommer det in många fina förmedlingsobjekt, såväl husbilar som husvagnar, nu när ägarna tar fram sina fordon efter vinterförvaringen.

Det innebär att både den stora säljhallen och den långsträcka fordonsgården vid E6 norr om Varberg har ett brett och varierande utbud av varudeklarerade fritidsfordon för dem som vill titta på något nytt i påskhelgen.

- Nytt för i år är att vi har öppet alla dagar hela påskhelgen. Dessutom har vi hört att påskharen ska komma och värpa 100 påskägg runtom på hela anläggningen, säger Hannah Schaffler, säljare på Vincents Husbilar & Husvagn. Vi tycker det är kul att göra något extra för alla campingfamiljers barn när de vuxna vill titta på utbudet. Men självklart blir det något skoj även för alla vuxna. För dem blir det tävling och påskfika!

Intresset verkar redan stort för påskevenemanget i sociala medier där en tävling redan är igång, och man planerar även för andra roliga kundaktiviteter under våren.

- Ja, våren är ju efterlängtad och reslusten kommer när solen tittar fram. Då vaknar reslusten och längtan efter att ta sin husbil på en kortare helgtur till sjöutsikt eller bara för en övernattning spontant i närområdet där man äter kvällsmat med fri horisont, fortsätter Hannah som själv älskar att ta en tur. 

Öppettiderna i påsk hos Vincents i Varberg:

Skärtorsdag 10-18
Långfredag 10-14
Påskafton 10-14
Påskdagen 10-!4
Annandag påsk 10-14

www.vincent.se

Hos Vincents Husbil & Husvagn i Varberg blir det äggjakt hela påskhelgen

Hos Vincents Husbil & Husvagn i Varberg blir det äggjakt hela påskhelgen

 

 



Om ...

Ambitionen för Vincents är att vara Sveriges ledande förmedlare och det självklara valet för varje person som vill sälja eller köpa en begagnad husbil eller husvagn. Vincents startades 2000 och har därmed lång erfarenhet i fritidsbranschen och har skapat rutiner som gör att såväl köpare som säljare kan känna sig trygga. Det 17.000 kvadratmeter stora försäljningsområdet i Varberg är inhägnat och kameraövervakat och ligger precis intill E6, där det passerar tusentals bilar varje dag. Vincents arbetar efter ledorden struktur, trygghet, förtroende, expertis och glädje. Företaget är de enda i branschen som infört LEAN. Årligen förmedlas i Varberg mellan 600 och 700 varudeklarerade fritidsfordon. Företagets VD Vincent Schaffler kom från Edmonton i Canada som utbytesstudent till Uppsala, mötte sin blivande fru och blev sedan kvar i Sverige. Hans passioner är motorcyklar och entreprenörskap vilket ledde till starten av förmedlingsföretaget Vincents BikeShop, och som idag 21 år senare är Sveriges ledande Husbils- och husvagnsförmedling.


Kontaktpersoner

Lena Bager
Kommunikationschef
Lena Bager