2018-12-17 14:55Nyheter

Skolidrottsförbundet söker projektledare för utbildning och utveckling

Projektledaren för utbildning och utveckling kommer att leda arbetet med digitaliseringen av Skolidrottsförbundets utbildning Unga leder unga. En viktig del i uppdraget är att skapa förutsättningar för att ännu fler barn och ungdomar ska få möjlighet att utbilda sig inom föreningskunskap och ledarskap.

Vill du vara med och fortsätta utveckla förbundet tillsammans med alla oss unga, ideella, medarbetare och förtroendevalda och göra Skolidrottsförbundet till svensk idrotts ledande förbund för unga? Då har du kommit rätt!

Därför ska du söka!
Vi är ett förbund som drivs av unga, för unga och du blir en central del i vårt påbörjade arbete med digitalisering av vårt eget utbildningsmaterial, Unga leder unga. Du kommer tillsammans med en utbildningsgrupp att revidera det befintliga materialet och forma förbundets digitala utbildningsplattform.

Under året kan det tillkomma utvecklingsprojekt som knyter an till detta där du kommer vara ansvarig. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö. Hos oss har alla anställda friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och rikskort.

Vem är du?
Du har arbetat med projektledning eller processledning och gärna med digital utveckling inom civilsamhället. Du är kreativ och lösningsorienterad men samtidigt noggrann och har en god förmåga att formulera dig i tal och text. Du är strukturerad och älskar att leda projekt i mix av unga, ideella krafter och anställda inom idrotten.

Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med olika digitala lösningar. Du får gärna ha någon form av pedagogisk erfarenhet, kanske har du själv varit utbildare för Unga leder unga.

Självklart tror du stenhårt på inkludering och allas rätt till en hälsosam fritid!

Vilka är vi?
Skolidrottsförbundet är riksorganisationen för landets samtliga skolidrottsföreningar och alla deras medlemmar. I dag finns cirka 1 300 skolidrottsföreningar vid landets skolor fördelade på förbundets 25 distrikt. Totalt har dessa föreningar ungefär 150 000 medlemmar.

Skolidrottsförbundet är ett fleridrottsförbund och är inte begränsat till någon speciell idrott utan rymmer många olika fysiska aktiviteter. 

Tjänsten är en visstidsanställning på 100 % fram till och med april 2020 med möjlighet till förlängning. Tillträde sker snarast. Tjänsten är idag placerad i Stockholm, men det viktigaste för oss är att hitta rätt person för uppdraget. Eftersom du kommer att arbeta med personer som gör detta på sin fritid innebär det ibland att du behöver arbeta kvällar och helger. Kollektivavtal för branschen (idrott) tillämpas.

Så här söker du jobbet!
Sök genom att maila ett personligt brev och ditt CV till rekrytering@skolidrott.se.
Har du frågor om jobbet så kan du kontakta vår förbundsordförande på jamie.sporndli@skolidrott.se.

Sista ansökningsdag för tjänsten är 6 januari 2019 och de första intervjuerna är 9-10 januari 2019. Välkommen att bli en del av svensk idrott och Skolidrottsförbundet!Om Skolidrottsförbundet

Skolidrottsförbundet är riksorganisationen för landets samtliga skolidrottsföreningar och alla deras medlemmar. I dag finns cirka 1 300 skolidrottsföreningar vid landets skolor fördelade på förbundets 25 distrikt. Totalt har dessa föreningar ungefär 150 000 medlemmar.

Kontaktpersoner

Mattias Wihlgaard
Kommunikatör
Mattias Wihlgaard