2019-09-05 07:00Pressmeddelande

Skeppsviken rekryterar Arbetschef i Göteborg

null

Skeppsviken Bygg i Göteborg AB fortsätter förstärka organisation genom att rekrytera Nikola Jovetic som Arbetschef. Nikola kommer att ingå i Ledningen för Skeppsviken Bygg i Göteborg.

Nikola lämnar närmast sin tjänst som Arbetschef på Speciella projekt på Serneke Bygg AB.

– Jag tycker Skeppsviken har rätt förutsättningar för att bli en viktig aktör i Storgöteborg. Det är ett bolag med mycket energi som investerar i framtiden och jag är glad att vara en del av och bidra till den satsningen. Det är extra kul att göra detta tillsammans med mina tidigare kollegor Davor Sinik och Patrik Abrahamsson, säger Nikola.

– Nikola kommer ha en nyckelroll i Skeppsviken, både operativt och strategiskt. Det är få i regionen som har den erfarenheten av stora komplexa projekt som Nikola har. Med ett förflutet som ansvarig för projekteringen och byggnationen av Prioritet Serneke Arena och de senaste åren ansvarig för Karlatornet har Nikola en kunskap om att driva projekt som få har. Vi har arbetat tillsammans i många år och det är därför också oerhört glädjande att Nikola väljer att börja på Skeppsviken, säger Davor Sinik, VD för Skeppsviken Bygg i Göteborg.

Nikola tillträdde sin tjänst 1 september. För frågor om rekryteringen, kontakta VD Davor Sinik, davor.sinik@skeppsviken.se, 010-498 42 46.


Om Skeppsviken Bygg & Fastighet AB

Skeppsviken Bygg & Fastighet AB är en mellanstor bygg- och förvaltningskoncern som även arbetar med projektutveckling. Vi utgår från Skövde och Göteborg och verkar i hela Västsverige. Vår verksamhet är en ständig resa mot platser där människor och företag kan trivas och utvecklas. Följ med oss på vägen dit!​


Kontaktpersoner

Max Larsson
Projektledare
Max Larsson
Malte Larsson
Projektledare/Förvaltare
Malte Larsson
Peter Carlzon
Arbetschef
Peter Carlzon
Nikola Jovetic
Arbetschef
Nikola Jovetic
Martin Larsson
Koncernchef
Martin Larsson
VD Skeppsviken Fastighets AB
Peter Lennartsson
VD Skeppsviken Bygg i Skövde AB
Peter Lennartsson
Davor Sinik
VD Skeppsviken Bygg i Göteborg AB
Davor Sinik