2018-06-19 16:20Pressmeddelande

Ving presenterar ny charterdestination 2019 - Turkiet

null

Idag öppnar Ving upp bokningen för nästa sommars direktcharter från Skellefteå till populära Mallorca och passar även på att lansera en ny destination från Skellefteå Airport - Turkiet!

– Vi är glada att Ving väljer att utöka sina sommarresor från Skellefteå, Resorna till Mallorca är otroligt eftertraktade och Turkiet är en destination som varit saknad i vårt utbud. Vings fortsatta satsning till populära sommardestinationer i samband med att Skellefteå Airport erbjuder gratis långtidsparkering är en bra kombination för norrländska charterresenärer säger Robert Lindberg, VD Skellefteå Airport.

Direktcharter från Skellefteå är en populärr produkt och för den som vill få de bästa rummen och de mest efterfrågade hotellen gäller det att vara ute i god tid.

– Trots att vi hade en rekordsommar förra året har efterfrågan på sommarresor varit ännu större i år och många vet att de bästa hotellen och de stora familjerummen bokas långt i förväg. Hotellkoncept som är unika för Ving och som särskiljer oss från våra konkurrenter är de som bokar allra tidigast eftersom man vill försäkra sig om att få precis den semester man önskar. Att kunna flyga från sin lokalflygplats är uppskattat och vi är riktigt glada att kunna erbjuda en nyhet från Skellefteå Airport, säger Anna Hagberg, tf. informationschef Ving.

Vings program från Skellefteå sommaren 2019:

Mallorca: avresor lördagarna under perioden 27/4 – 11/5 Antalya, Turkiet: lördagen 8/6

Vings sommarresor 2019 finns under följande länk: www.ving.se/resor-nasta-sommar

Skellefteå Airport är Västerbottens näst största flygplats med ett strategiskt läge mellan Luleå och Umeå. Flygplatsen ägs av Skellefteå kommun och har ca 420 000 resenärer per år. Flygplatsen erbjuder inrikes reguljärflyg med dagliga avgångar till Arlanda, utrikes reguljärflyg till Malaga samt chartertrafik till Rhodos, Kroatien, Mallorca, Gran Canaria, Innsbruck, Turkiet, Zakynthos, och Kreta.


Om Skellefteå Airport AB

Skellefteå Airport är Västerbottens näst största flygplats med ett strategiskt läge mellan Luleå och Umeå. Flygplatsen ägs av Skellefteå Kommun och har cirka 400 000 resenärer per år. Flygplatsen erbjuder reguljärflyg med avgångar till Arlanda och Malaga. Chartertrafik erbjuds till Gran Canaria, Mallorca, Rhodos, Kreta, Österrike, Nederländerna; Zakynthos samt Kroatien.


Kontaktpersoner

Robert Lindberg
CEO
Robert Lindberg