2020-02-07 09:00Pressmeddelande

Favorit i repris - weekend resa till Prag

PragPrag

Idag släpper goTO Nordics nyheten att de sätter in en ny avång till Prag med diretkflygt från Skellefteå den 15-18 oktober 2020. Prag är en mycket populär weekendstad och  anses vara en av de vackraste städerna i världen

- Våra weekendproduktion till Prag från Skellefteå i vår blev fullbokad på bara några veckor. Därför är vi extra glada att kunna presentera ytterligare en direktflygning till Prag från Skellefteå under hösten 2020, säger Olle Fält, COB, goTO Nordics AB.

- Vi är glada att goTO Nordics fortsätter att utveckla attraktiva reseerbjudanden från Skellefteå. Prag är en fantastisk destination som tilltalar många resenärer och som är efterlängtad i Skellefteå Airports reseutbud, säger Robert Lindberg, vd, Skellefteå Airport.

goTO Nordics erbjuder sina resenärer möjlighet att välja mellan att boka endast flygstol och själva boka hotell och aktiviteter eller köpa färdiga paketresor med hotell, transfer, guidade utflykter och reseledare. Oavsett bokningstyp klimatkompenserar goTo Nordics flygresan till 100 procent. 

Flygningen, som tar knappt tre timmar, kommer att utföras med ett flygplan av typen Boeing 737-800 med 189 stolar. Biljetterna är bokningsbara på goTO Nordics hemsida.


Om Skellefteå Airport AB

Skellefteå Airport är Västerbottens näst största flygplats med ett strategiskt läge mellan Luleå och Umeå. Flygplatsen ägs av Skellefteå Kommun och har cirka 300 000 resenärer per år. Flygplatsen erbjuder reguljärflyg med avgångar till Arlanda. Chartertrafik erbjuds till Gran Canaria, Rhodos, Kreta, Thailand, Turkiet, Nederländerna, Zakynthos, Andorra, Tjeckien samt Kroatien.