2018-11-16 12:40Pressmeddelande

Bratislava, Budapest och Wien direkt från Skellefteå

goTO Nordics lanserar återigen nyheter från Skellefteå Airport. Under veckoslutet 21-24 mars 2019 blir det direktflyg till Bratislava.

På flighten, som sker med en Boeing 737 med 189 säten, finns möjlighet att boka såväl en enkel flygstol som paketerade resor med hotell. Tack vare Bratislavas geografiska närhet till Wien och Budapest kan kompletta weekendresor också bokas till dessa städer.

- Vår senaste lansering av direktflyg från Skellefteå Airport till Riga var en succé och bokades slut på några veckor. Vi är givetvis mycket glada för det positiva mottagandet vilket ger oss möjlighet att fortsätta att erbjuda weekendflyg till intressanta destinationer. Vi har tidigare framgångsrikt genomfört egna flygningar till Amsterdam och Riga, och vi kommer snart att lansera fler destinationer från Skellefteå och våra andra avreseorter i Skandinavien. Vi ser absolut en tillväxtpotential från Skellefteå Airport och vi har för avsikt att stärka vår närvaro ytterligare, säger Olle Fält, VD för goTO Nordics AB.

Kännetecknande för goTO Nordics egna flygningar är att resenärerna kan välja att boka endast en flygstol och själva boka hotell och aktiviteter eller köpa färdiga paketresor med hotell, transfer, guidade utflykter och reseledare.

- Bratislava är en riktig ”bubblare” och Budapest och Wien är alltid populära weekend destinationer. Att från Skellefteå Airport kunna erbjuda alla tre, är en unik möjlighet som vi naturligtvis hoppas att Norrlänningarna utnyttjar. Fler direktflygningar till intressanta Europeiska destinationer öppnar också möjligheten för att få resenärer att använda flygen för att resa in till vår region och Svenska Lappland. Vi fortsätter enträget vår strategi för att kunna erbjuda ännu fler intressanta resmål och resmöjligheter direkt från Skellefteå säger Robert Lindberg, VD för Skellefteå Airport.

För mer information se
http://www.gotonordics.com/bratislava
http://www.gotonordics.com/budapest
http://www.gotonordics.com/wien

Skellefteå Airport är Västerbottens näst största flygplats med ett strategiskt läge mellan Luleå och Umeå. Flygplatsen ägs av Skellefteå kommun och har ca 380 000 resenärer per år. Flygplatsen erbjuder inrikes reguljärflyg med dagliga avgångar till Arlanda, utrikes reguljärflyg till Malaga samt chartertrafik till Rhodos, Antalya, Split, Mallorca, Gran Canaria, Innsbruck, Zakynthos, Rotterdam och Kreta.


Om Skellefteå Airport AB

Skellefteå Airport är Västerbottens näst största flygplats med ett strategiskt läge mellan Luleå och Umeå. Flygplatsen ägs av Skellefteå Kommun och har cirka 400 000 resenärer per år. Flygplatsen erbjuder reguljärflyg med avgångar till Arlanda och Malaga. Chartertrafik erbjuds till Gran Canaria, Mallorca, Rhodos, Kreta, Österrike, Nederländerna; Zakynthos samt Kroatien.


Kontaktpersoner

Robert Lindberg
CEO
Robert Lindberg