2018-03-14 09:19Pressmeddelande

​Våren står för dörren. Växthuset Bruka Atrium lanseras med ny monteringsvideo

null

Skånska Byggvaror älskar trädgårdslivet. Oavsett om det handlar om uterum, en pinnstol i bersån eller ett alldeles eget växthus. Nu förstärks det breda sortimentet av växthus med lanseringen av den sex-kantiga paviljongen Bruka Atrium. Samtidigt släpps en monteringsvideo som steg för steg visar hur växthuset växer fram.

Bruka Atrium är ett växthus, eller paviljong med gott om plats för växter och umgänge på sina nio kvadratmeter groareal. Det eleganta huset är sexkantigt och har härdat glas i hela banor vilket ger ett vackert växthus.

Vårt nya växthus möter ett växande intresse för att skapa rum i trädgården och nya platser för njutning. Rummet perfekt för växter och odling men också stort nog för att vara ett extra rum för middagen i trädgården eller varför inte en ateljé. Bara fantasin sätter gränser för vad det kan användas till. Trots sin eleganta och mångsidiga design är det enkelt att montera med tydliga anvisningar. Vår nya monteringsvideo tipsar dessutom om hur man enkelt bygger växthuset, säger Per-Ivan Christiansson, produktchef Skånska Byggvaror.

Se kortversion (1 min) av monteringsvideo på vår youtube-kanal, klicka här. På kanalen finns även en detaljerad monteringsvideo (12 minuter), klicka här.

Bruka Atrium är utrustad med dubbla skjutdörrar och tre öppningsbara sidorutor för extra ventilation. Växthuset levereras med 3 mm härdat glas i sidorna och med 6 mm polykarbonat tak. Växthuset har höga sidor och ger utrymme för odling och umgänge. Sidhöjd 1,82 m, nockhöjd 2,87, dörrbredd: 920 mm. Ordinarie pris med sockel 27 290 kronor.

För information kontakta:

Per-Ivan Christiansson, produktchef Skånska Byggvaror, per-ivan.christiansson@skanskabyggvaror.se

0733-22 30 03

Om Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror är en expansiv och lönsam onlinebaserad nordisk distanshandlare på gör-det-själv-marknaden för förädlade byggvaruprodukter. Skånska Byggvaror strävar efter att erbjuda ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform. Affärsmodellen kännetecknas av en hög andel produkter under eget varumärke, kontroll över värdekedjan från produktutveckling till hemleverans samt hög servicenivå oavsett försäljningskanal. Utöver webben har Skånska Byggvaror 14 butiker, tio i Sverige och fyra i Norge. Sedan grundandet 1965 har bolaget framgångsrikt utvecklats från en postorderförsäljare till en etablerad distanshandlare med över sex miljoner besök på webben årligen. Skånska Byggvaror ingår i Byggmax Group.

För att komma i kontakt med Skånska Byggvaror ring 042 - 210 100.

Om Byggmax Group

I Byggmax Group ingår Byggmax, Buildor och Skånska Byggvaror. Buildor och Skånska Byggvaror förvärvades av Byggmax Group i november 2015. Byggmax Groups aktie noterades på Stockholmsbörsen i juni 2010.


Om Skånska Byggvaror

Om Skånska Byggvaror Skånska Byggvaror är en expansiv och lönsam onlinebaserad nordisk distanshandlare på gör-det-själv-marknaden för förädlade byggvaruprodukter. Skånska Byggvaror strävar efter att erbjuda ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform. Affärsmodellen kännetecknas av en hög andel produkter under eget varumärke, kontroll över värdekedjan från produktutveckling till hemleverans samt hög servicenivå oavsett försäljningskanal. Utöver webben har Skånska Byggvaror 14 butiker, tio i Sverige och fyra i Norge. Sedan grundandet 1965 har bolaget framgångsrikt utvecklats från en postorderförsäljare till en etablerad distanshandlare med över sex miljoner besök på webben årligen. Skånska Byggvaror ingår i Byggmax Group. För att komma i kontakt med Skånska Byggvaror ring 042 - 210 100. Om Byggmax Group I Byggmax Group ingår Byggmax, Buildor och Skånska Byggvaror. Buildor och Skånska Byggvaror förvärvades av Byggmax Group i november 2015. Byggmax Groups aktie noterades på Stockholmsbörsen i juni 2010.


Kontaktpersoner

Sofie Molin
Marknadskoordinator Skånska Byggvaror
Sofie Molin
Anna van Alphen
Marknadschef Skånska Byggvaror
Anna van Alphen
Oscar Tjärnberg
VD Skånska Byggvaror
Oscar Tjärnberg