2018-01-12 11:00Pressmeddelande

​Välkommen vackra utsikt! Nu med extra eleganta och måttanpassade vikdörrar

Nu blir Sveriges villor ännu snyggare! Med lanseringen av vikväggar i glas erbjuds ett exklusivt alternativ inom vikdörrar till fasader och uterum. Vikdörrarna kan måttbeställas i upp till sju meters bredd och finns i olika färger och stilar. Alla eleganta och med högsta kvalitet.

Svenska villaägare älskar rum med ljusinsläpp och direkt tillgång till trädgårdens grönska, oavsett om det är ljusdränkta uterum eller vardagsrum med öppningsbar fasad. När det gäller vikdörrar lägger Skånska Byggvaror nu till ett exklusivt och elegant val av vikdörrar, i samarbete med Solarlux. Utöver mycket hög kvalitet erbjuds nu även måttanpassade vikdörrar i olika kulörer och stilar.

Våra kunder vill uppleva ”trädgården i huset-känsla” med stora öppna glasytor. Nu lanserar vi eleganta vikdörrar med olika träytor och struktur, i flera olika färger och med möjlighet att exempelvis välja handtag. Ett ännu mer flexibelt sortiment av vikdörrar som skapar fantastiska fasader, säger Jonas Nilsson, produktchef Skånska Byggvaror.

Det nya sortimentet av vikdörrar kan måttbeställas upp till sju meters bredd och erbjuder högsta tekniska kvalitet för enkelhet, smidighet och problemfri användning i många år. Hållbara rostfria hjulvaggor i rostfritt stål garanterar enkel användning och låg ljudnivå. Dörrarna är bottengående och kan öppnas inåt, utåt, åt vänster och/eller höger. Två utförande av vikdörrar lanseras, SL66 med trä på in- och utsida och SL67 med aluminium på utsidan och trä på insidan.

Det nya sortimentet av vikdörrar i glas från Solarux lanseras vecka 2.

För information kontakta:

Jonas Nilsson,produktchef Skånska Byggvaror, 0725-76 60 81, jonas.nilsson@skanskabyggvaror.se

Om Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror är en expansiv och lönsam onlinebaserad nordisk distanshandlare på gör-det-själv-marknaden för förädlade byggvaruprodukter. Skånska Byggvaror strävar efter att erbjuda ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform. Affärsmodellen kännetecknas av en hög andel produkter under eget varumärke, kontroll över värdekedjan från produktutveckling till hemleverans samt hög servicenivå oavsett försäljningskanal. Utöver webben har Skånska Byggvaror 14 butiker, tio i Sverige och fyra i Norge. Sedan grundandet 1965 har bolaget framgångsrikt utvecklats från en postorderförsäljare till en etablerad distanshandlare med över sex miljoner besök på webben årligen. Skånska Byggvaror ingår i Byggmax Group.

För att komma i kontakt med Skånska Byggvaror ring 042 - 210 100.

Om Byggmax Group

I Byggmax Group ingår Byggmax, Buildor och Skånska Byggvaror. Buildor och Skånska Byggvaror förvärvades av Byggmax Group i november 2015. Byggmax Groups aktie noterades på Stockholmsbörsen i juni 2010.


Om Skånska Byggvaror

Om Skånska Byggvaror Skånska Byggvaror är en expansiv och lönsam onlinebaserad nordisk distanshandlare på gör-det-själv-marknaden för förädlade byggvaruprodukter. Skånska Byggvaror strävar efter att erbjuda ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform. Affärsmodellen kännetecknas av en hög andel produkter under eget varumärke, kontroll över värdekedjan från produktutveckling till hemleverans samt hög servicenivå oavsett försäljningskanal. Utöver webben har Skånska Byggvaror 14 butiker, tio i Sverige och fyra i Norge. Sedan grundandet 1965 har bolaget framgångsrikt utvecklats från en postorderförsäljare till en etablerad distanshandlare med över sex miljoner besök på webben årligen. Skånska Byggvaror ingår i Byggmax Group. För att komma i kontakt med Skånska Byggvaror ring 042 - 210 100. Om Byggmax Group I Byggmax Group ingår Byggmax, Buildor och Skånska Byggvaror. Buildor och Skånska Byggvaror förvärvades av Byggmax Group i november 2015. Byggmax Groups aktie noterades på Stockholmsbörsen i juni 2010.


Kontaktpersoner

Sofie Molin
Marknadskoordinator Skånska Byggvaror
Sofie Molin
Anna van Alphen
Marknadschef Skånska Byggvaror
Anna van Alphen
Oscar Tjärnberg
VD Skånska Byggvaror
Oscar Tjärnberg