2014-04-08 09:00Pressmeddelande

Urpremiär. Skånska Byggvaror lanserar INNERDÖRRAR

null

Innerdörren Fotö slät - från 495 kronor

Nu lanseras Skånska Byggvaror en serie innerdörrar som svar på ett mycket stort kundintresse för husets inre dörrar, innerdörrar. Med satsningen vill Skånska Byggvaror synliggöra sin position som en komplett dörrspecialist till vilken man vänder sig oavsett om det rör sig om ytter- eller innerdörrar. 

Lanseringen av ett eget sortiment inom innerdörrar sker med tre modeller. Helsläta Fotö och spegeldörrarna Alnö och Hanö är innerdörrar av hög kvalitet till ett attraktivt pris. Enligt branschstandard erbjuds dörrblad och karm separat och det är enkelt att byta dörrblad med ”snap-in gångjärn” som ansluter till vald karm. Som kronan på verket bidrar tre handtagsvarianter till klassisk, modern eller framtidsorienterad design.

-       Vi har i 50 år varit uppskattade för våra ytterdörrar och har en bred repertoar av ytterdörrar. Det var hög tid för oss att utöka sortimentet med innerdörrar. Faktum är att det är våra kunder som fått oss att satsa eftersom innerdörrar var det mest eftersökta ordet på vår hemsida utav de produkter som vi hittills inte sålt. Så jag vill passa på att tacka kunderna för deras tydliga signal, säger Anne Petersson, produktchef på Skånska Byggvaror.

Efter lanseringen av de tre första innerdörrarna från Skånska Byggvaror planeras nu utvidgning av sortimentet. Priset för dörrbladen startar på 495 kronor för Fotö Slät. Spegeldörren Alnö kostar 695 kronor och dörren Hanö 795 kronor. För mer information om innerdörrarna läs här.

HÖGUPPLÖSTA BILDER – Välkommen att ladda ner högupplösta bilder här.

Bilderna får användas fritt så länge det uppges att bild och produkt kommer från Skånska Byggvaror. 

 För information kontakta: Pressrum på Mynewsdesk

 Skånska Byggvaror, Anne Petersson, produktchef, tel: 0733–22 30 19   E-post: acs@skanskabyggvaror.se

Växel 042-25 30 00. Besöksadress: Kanongatan 13,  254 67 Helsingborg

Om Skånska Byggvaror – för hemmafixare i Sverige och Norge            

Skånska Byggvaror AB startades 1965 och är ett ledande distans- och e-handelsföretag av byggvaror. Skånska Byggvaror vänder sig till ”gör-det-självaren” och säljer ett lättöverskådligt sortiment för villans yttre och inre miljöer – t.ex. uterum, dörrar, fönster, spa, badrumsinredningar, bubbelbad, skjutdörrsgarderober etc. Alla produkter säljs under varumärket Skånska Byggvaror till kunder i Sverige och med varumärket Grönt Fokus i Norge. Med egen produktutveckling och tillverkning av stora delar av sortimentet, har Skånska Byggvaror kontroll på hela kedjan från produktidé till slutkund. Varorna levereras till största delen med egna lastbilar – till villaägare och hemmafixare. Marknadsbearbetning sker genom webb, riksannonsering, TV, showrooms och direktreklam. Företaget har 137 anställda i Helsingborg, Bjuv, Ängelholm och norska Kristiansand.


Om Skånska Byggvaror

Om Skånska Byggvaror Skånska Byggvaror är en expansiv och lönsam onlinebaserad nordisk distanshandlare på gör-det-själv-marknaden för förädlade byggvaruprodukter. Skånska Byggvaror strävar efter att erbjuda ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform. Affärsmodellen kännetecknas av en hög andel produkter under eget varumärke, kontroll över värdekedjan från produktutveckling till hemleverans samt hög servicenivå oavsett försäljningskanal. Utöver webben har Skånska Byggvaror 14 butiker, tio i Sverige och fyra i Norge. Sedan grundandet 1965 har bolaget framgångsrikt utvecklats från en postorderförsäljare till en etablerad distanshandlare med över sex miljoner besök på webben årligen. Skånska Byggvaror ingår i Byggmax Group. För att komma i kontakt med Skånska Byggvaror ring 042 - 210 100. Om Byggmax Group I Byggmax Group ingår Byggmax, Buildor och Skånska Byggvaror. Buildor och Skånska Byggvaror förvärvades av Byggmax Group i november 2015. Byggmax Groups aktie noterades på Stockholmsbörsen i juni 2010.


Kontaktpersoner

Sofie Molin
Marknadskoordinator Skånska Byggvaror
Sofie Molin
Anna van Alphen
Marknadschef Skånska Byggvaror
Anna van Alphen
Oscar Tjärnberg
VD Skånska Byggvaror
Oscar Tjärnberg