2022-06-20 05:30Pressmeddelande

Upplev växthuset Växa på plats under H22 City Expo

Du kan använda Växa som växthus och uterum – eller en kombination av båda två. Med 3,4 meter i takhöjd får du en härlig rymd tack vare den kraftiga trästommen som har takstolar i limträ. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle.Du kan använda Växa som växthus och uterum – eller en kombination av båda två. Med 3,4 meter i takhöjd får du en härlig rymd tack vare den kraftiga trästommen som har takstolar i limträ. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle.

På plats på H22 City Expo i Helsingborg går det nu att uppleva växthuset Växa 17,5 m². Kliv in i en grön oas mitt i Oceanhamnen som är uppbyggd på en trägrund med låg klimatpåverkan och hög kvalité. 

Växa går att använda både som växthus eller som uterum tack vare en rejäl takhöjd med härlig rymd. Därför kommer Växa att fungera som en mötesplats för alla som är intresserad av några av Sveriges främsta aktörer inom Greentech. H22 City Expo är en stadsmässa med fokus på innovation och grön byggteknik.

Trägrund för uterum och växthus

Trägrundläggningen är ett samarbete med Klara Byggsystem som tillverkar trämodulerna. För den som är nyfiken på att se hur enkelt en grund för uterum & växthus kan läggas med Klara modulgrunder går det att få hjälp av deras representant på plats. 

Skånska Byggvaror säljer Klara modulgrunder i två olika storlekar. 

Fakta

- Växa är kombination av växthus och uterum i trä som finns i två olika storlekar: 13,2 kvadratmeter och 17,5 kvadratmeter. 

- Välj mellan Växa Trä eller Växa MurOm Skånska Byggvaror

Om Skånska Byggvaror Skånska Byggvaror är en expansiv och lönsam onlinebaserad nordisk distanshandlare på gör-det-själv-marknaden för förädlade byggvaruprodukter. Skånska Byggvaror strävar efter att erbjuda ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform. Affärsmodellen kännetecknas av en hög andel produkter under eget varumärke, kontroll över värdekedjan från produktutveckling till hemleverans samt hög servicenivå oavsett försäljningskanal. Utöver webben har Skånska Byggvaror 14 butiker, tio i Sverige och fyra i Norge. Sedan grundandet 1965 har bolaget framgångsrikt utvecklats från en postorderförsäljare till en etablerad distanshandlare med över sex miljoner besök på webben årligen. Skånska Byggvaror ingår i Byggmax Group. För att komma i kontakt med Skånska Byggvaror ring 042 - 210 100. Om Byggmax Group I Byggmax Group ingår Byggmax, Buildor och Skånska Byggvaror. Buildor och Skånska Byggvaror förvärvades av Byggmax Group i november 2015. Byggmax Groups aktie noterades på Stockholmsbörsen i juni 2010.


Kontaktpersoner

Sofie Molin
Marknadskoordinator Skånska Byggvaror
Sofie Molin