2015-04-01 09:30Pressmeddelande

The Color Collection by Skånska Byggvaror. Fristående uterum som sätter färg på trädgården

null

The Color Collection - ger färgstyrka åt fristående uterum

Intresset för Skånska Byggvarors nyutvecklade och helt fristående uterum har överträffat förväntningarna. Att uterummet klipper banden med huset och kliver ut i trädgården skapar nya möjligheter för husägare som vill skapa nya livsrum. Lagom till vårens spirande grönska lanseras ”The Color Collection”. En banbrytande färgexplosion av möjligheter inom uterum – med den revolutionerande fjärrkontrollen ”Color Exchanger Remote Unit”.

Nu finns möjligheten att med banbrytande teknik skapa en aldrig tidigare skådad färgupplevelse i trädgårdshavet. Med Skånska Byggvarors nya fasadteknik ”Color exchanger 1965” kan färger på ramar och luckor förändras efter humör, väder och behov. 

Med den medföljande fjärrkontrollen, "Color Exchanger Remote Unit", förändras i realtid färgen på uterummet och förblir intakt i 24 timmar varefter den återgår till neutralt vitt…

Fast skämt å sido! Det här var faktiskt mest ett försök att skoja till livet en dag som denna – första april. MEN ett korn av sanning finns det kanske i den futuristiska visionen. För vem vet vad framtiden bär med sig i form av kundönskemål och trädgårdsdrömmar?

Det fristående uterummet är ett resultat av att vi lyssnat på våra kunders drömmar och visioner. Vi drivs av att vara i framkant av utvecklingen tillsammans med kunderna så vem vet om vi någon gång framöver får möjlighet att lansera ett uterum som går att variera i färger. Konstigare saker har faktiskt hänt, säger produktchef Jesper Nilsson och passar på att önska en god första april.

Det nya, fristående uterummet från Skånska Byggvaror är ett mer ombonat alternativ till växthus och ett ljusstarkt alternativ till trädgårdsstugan. En plats för njutning och glädje, oavsett om det blir en extra matsal, vardagsrum, poolrum eller spa.

För information kontakta:

Skånska Byggvaror, Jesper Nilsson produktchef, tel: 0722-350002, växel 042-25 30 00.

E-post: jesper.nilsson@skanskabyggvaror.se      

Om Skånska Byggvaror – 50 år 2015

Skånska Byggvaror AB startades 1965 och är ett ledande distans- och e-handelsföretag av byggvaror. Skånska Byggvaror vänder sig till ”gör-det-självaren” och säljer ett lättöverskådligt sortiment för villans yttre och inre miljöer – t.ex. uterum, dörrar, fönster, spa, badrumsinredningar, bubbelbad, skjutdörrsgarderober etc. Alla produkter säljs under varumärket Skånska Byggvaror till kunder i Sverige och med varumärket Grönt Fokus i Norge. Med egen produktutveckling och tillverkning av stora delar av sortimentet, har Skånska Byggvaror kontroll på hela kedjan från produktidé till slutkund. Varorna levereras till största delen med egna lastbilar – till villaägare och hemmafixare. Marknadsbearbetning sker genom webb, riksannonsering, TV, showrooms och direktreklam. Företaget har 175 anställda i Helsingborg, Bjuv, Ängelholm, Klippan, Stockholm, Norrköping, Göteborg och norska Kristiansand.


Om Skånska Byggvaror

Om Skånska Byggvaror Skånska Byggvaror är en expansiv och lönsam onlinebaserad nordisk distanshandlare på gör-det-själv-marknaden för förädlade byggvaruprodukter. Skånska Byggvaror strävar efter att erbjuda ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform. Affärsmodellen kännetecknas av en hög andel produkter under eget varumärke, kontroll över värdekedjan från produktutveckling till hemleverans samt hög servicenivå oavsett försäljningskanal. Utöver webben har Skånska Byggvaror 14 butiker, tio i Sverige och fyra i Norge. Sedan grundandet 1965 har bolaget framgångsrikt utvecklats från en postorderförsäljare till en etablerad distanshandlare med över sex miljoner besök på webben årligen. Skånska Byggvaror ingår i Byggmax Group. För att komma i kontakt med Skånska Byggvaror ring 042 - 210 100. Om Byggmax Group I Byggmax Group ingår Byggmax, Buildor och Skånska Byggvaror. Buildor och Skånska Byggvaror förvärvades av Byggmax Group i november 2015. Byggmax Groups aktie noterades på Stockholmsbörsen i juni 2010.


Kontaktpersoner

Sofie Molin
Marknadskoordinator Skånska Byggvaror
Sofie Molin
Anna van Alphen
Marknadschef Skånska Byggvaror
Anna van Alphen
Oscar Tjärnberg
VD Skånska Byggvaror
Oscar Tjärnberg